2019-07-05 09:41:21
Φωτογραφία για ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ: Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου ζητώ τη στήριξή σας
        Η Γεωργία Μιχαλάτου υποψήφια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είναι 32 ετών, κατάγεται από τη Βόνιτσα, με σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και πρόκειται για στέλεχος από τη νέα γενιά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Το μήνυμα της Γεωργίας Μιχαλάτου εν όψει των βουλευτικών εκλογών:

           Νιώθω ιδιαίτερη τιμή και χαρά που μου δόθηκε η ευκαιρία να είμαι υποψήφια βουλευτής στην εκλογική Περιφέρεια της Αιτωλοακαρνανίας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σύμμαχος στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και να συμβάλλω και εγώ ενάντια στο φιλελεύθερο κύμα που έρχεται να σαρώσει όλα τα κεκτημένα που με αγώνες κατακτήθηκαν.

       Ανήκω στη γενιά που έχει ζήσει την εργασιακή παραπλάνηση, την αβεβαιότητα, την ανασφάλεια, γεννώντας μας την αίσθηση ότι η εργασία είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα.

       Ανήκω στην Ελλάδα που έζησε την εξαθλίωση, την φτωχοποίηση, την εκμετάλλευση και που τα δικαιώματα στην υγεία και την παιδεία ήταν προνόμιο των λίγων...       Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποιοί μας οδήγησαν στην χρεοκοπία και ποιοί έριξαν την Ελλάδα βορά στις ορέξεις του ΔΝΤ.


      Εάν το κάνουμε είναι βέβαιο πως είμαστε καταδικασμένοι να ζήσουμε ξανα αυτές τις μέρες.

       Ήρθε η στιγμή να παλέψουμε για ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο για όλους, για ένα κράτος δικαίου, για ένα κράτος κοινωνικής αλληλεγγυης!

        Παραδώστε στα παιδιά σας εναν καλύτερο κόσμο απο αυτον που δανειστήκατε!

        Στις 7 Ιουλίου σας καλώ έχοντας γνώση για το παρελθόν, να βάλουμε πλώρη για ένα καλύτερο μέλλον, για ένα μέλλον που θα ανήκει σε όλους!

      Ζητώ με τη στήριξη σας, να είμαι εγώ η φωνή της Αιτωλοακαρνανίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε πράξη όλα αυτά που οραματιζόμαστε!

-Δώστε μας δύναμη!

-Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε για τη ζωή μας!

Γεωργία Μιχαλάτου 

Υποψήφια Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας 

με το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ