2019-07-08 21:24:34
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι βουλευτές με την Ελληνική Λύση του Βελόπουλου
Ανάμεσά τους και ο Γρεβενιώτης (από την Σμίξη) Νασούλιας Νασίκας στην Λάρισα..

Να ακολουθήσει αντίστροφη πορεία από αυτή που κατέγραψαν τα πρωτοεμφανιζόμενα

στην Βουλή κόμματα της τελευταίας δεκαετίας θα επιχειρήσει η Ελληνική Λύση ευελπιστώντας ότι θα μακροημερεύσει στην κοινοβουλευτική ζωή του τόπου.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κυριάκου Βελόπουλου αποτελείται από 10 βουλευτές οι οποίοι εκλέγονται για πρώτη φορά. Ως ιδιαίτερο «συστατικό» που χαρακτηρίζει την ομάδα είναι πως αναλογικά διαθέτει τους περισσότερους δημοσιογράφους - τηλεπερσόνες επιβεβαιώνοντας ότι η Ελληνική Λύση αποτελεί τηλεοπτικό προϊόν.

Εκτός δηλαδή από τον κ. Βελόπουλο που έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπής και την τηλεπώληση προϊόντων, η Ελληνική Λύση διαθέτει: τον πρώην αξιωματικό της Αεροπορίας Στρατού και επί σειρά ετών τηλεπαρουσιαστή δελτίων ειδήσεων σε περιφερειακά κανάλια Αντώνη Μυλωνάκη ο οποίος εξελέγη στην Α’ Ανατολικής Αττικής με 11.301 ψήφους. Ο κ. Μυλωνάκης έχει περάσει από αρκετά περιφερειακά κανάλια και έγινε γνωστός για τον απαγγελτικό του λόγο.


Την εκπομπή derby στο tv Μακεδονία παρουσίαζε ο Κώστας Χήτας που εκλέγεται στη Β' Θεσσαλονίκης.

Ως δημοσιογράφος καταγράφεται και ο Κωνσταντίνος Μπούμπας που εξελέγη στις Σέρρες.

Επίσης, την νέα ΚO πλαισιώνει ο οικονομολόγος - αναλυτής της ιστοσελίδας analyst.gr Βασίλης Βιλιάρδος, που εκλέγεται στο Επικρατείας.

Στον Νοτιο Τομέα εξελέγη ο πιλότος Δημήτρης Βαγενάς ο οποίος στο παρελθόν πέρασε και από το ΛΑΟΣ.

Βουλευτική έδρα κατέλαβε η Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου στη Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών.

Βουλευτικές έδρες καταλαμβάνουν και η Μαρία Αθανασίου(Β2 Δυτικού τομέα) και η Σοφία -Χάιδω Ασημακοπούλου στη Β' Πειραιά.

Ανάλογα με το αν ο κ.Βελόπουλος θα επιλέξει την έδρα στην Α' Θεσσαλονίκης ή στη Λάρισα θα εκλεγεί είτε ο κ.Απόστολος Αβδελάς (Α' Θεσσαλονίκης), είτε ο κ.Νασούλιας Νασίκας με καταγωγή από την Σμίξη Γρεβενών (Λάρισας). 

protothema.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ