2019-07-10 12:08:51
Φωτογραφία για Το ΠΑΓΝΗ απαντά στους εργαζόμενους για το «καμίνι» στο νοσοκομείο
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απάντηση στα όσα υποστήριξε το σωματείο εργαζομένων, περί εξαιρετικά δύσκολων συνθηκών εργασίας λόγω καύσωνα έδωσε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας (09/6) οι εργαζόμενοι εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «ο ιδρώτας τους στάζει από το μέτωπο», καθώς στο νοσοκομείο δεν λειτουργούν 6 συστήματα κλιματισμού λόγω προβλήματος που τα έθεσε εκτός λειτουργίας.

Μια ημέρα μετά η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ απαντά στους εργαζόμενους λέγοντάς τους χαρακτηριστικά ότι «η Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει κάνει παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ έχει ως εξής:

«Απαντώντας σε δημοσιεύματα για τον κλιματισμό στο ΠΑΓΝΗ, σας ενημερώνουμε ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου έχει κάνει παρεμβάσεις για την ομαλή λειτουργία του.


Οι θάλαμοι των κλινικών του Νοσοκομείου, κλιματίζονται με VRV που έχει εγκατασταθεί εδώ και 25 χρόνια, επιπρόσθετα του Κεντρικού κλιματισμού. Αυτά τα συστήματα αντικαθίστανται σταδιακά κάθε χρόνο, ενώ παράλληλα προχωράμε και σε ενεργειακή αναβάθμιση, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας. Ολοι οι υπόλοιποι χώροι του νοσοκομείου, κλιματίζονται από το Κεντρικό Σύστημα (Ψυχροστάσιο), το οποίο αντικαταστάθηκε πριν από 2,5 χρόνια, σύμφωνα με τον αρχικό κτιριακό σχεδιασμό.

Για την αντιμετώπιση της αυξημένης θερμοκρασίας σε ορισμένους χώρους κλινικών, δόθηκαν εφεδρικά συστήματα κλιματισμού και αερισμού. Η Τεχνική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ είναι σε συνεχή ετοιμότητα αντιμετώπισης ενδεχόμενων άλλων προβλημάτων, λόγω υψηλών θερμοκρασιών».

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/pagni-apanta-stoys-ergazomenoys-gia-kaysona
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ