2019-07-11 11:22:03
Φωτογραφία για Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου με το Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ
Συνάντηση εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινου με το διοικητή της 95 Α.Δ.Τ.Ε. Υπ/γο Νίκο Φλάρη πραγματοποιήθηκε στην έδρα της μεραρχίας στις 5.7.2019 στα Κοσκινού στη Ρόδο.

Ο κ. Χ. Κόκκινος συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Ταξίαρχο ε.α. Κωνσταντίνο Καλημερίδη και κ. Μανώλη Χρύση αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν τη συνεργασία Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και των στρατιωτικών δυνάμεων της περιοχής και συγκεκριμένα για οργανωτικά ζητήματα Πολιτικής Προστασίας και Παλλαϊκής Άμυνας (Π.ΑΜ. - Π.Σ.Ε.Α.). Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η ετοιμότητα και η καλή διαχρονική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Στις 9.7.2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, ως μέλος της εθνικής μας αντιπροσωπείας συμμετείχε στη συνεδρίαση της Επιτροπής των Περιφερειών στην Ε.Ε. στις Βρυξέλλες.

Στις 11.7.2019 θα προεδρεύσει σε συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΝ.Π.Ε. στην έδρα της στην Αθήνα και στις 12.7.2019 θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της χώρας.

ΠΗΓΗ: https://www.rodiaki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ