2019-07-12 12:48:03
Φωτογραφία για «Πιστολέρο» σε παροξυσμό τραυμάτισε μητέρα και γιο
Ο 51χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, βγήκε από το σπίτι του κρατώντας

ένα πλαστικό αεροβόλο πιστόλι με το οποίο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως

Οι κρότοι πυροβολισμών που ακούγονταν έξω από το σπίτι τους στην κοινότητα Αγίας Παρασκευής του Δήμου Λαμιέων το βράδυ της Τετάρτης, έκαναν μια 63χρονη να ανοίξει την πόρτα της μαζί με τον 34χρονο γιο της για να δουν τι συνέβαινε. Έτσι, δέχθηκαν τα πυρά του «πιστολέρο» γείτονά τους που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 51χρονος είχε βγει από το σπίτι του κρατώντας ένα πλαστικό αεροβόλο πιστόλι με το οποίο άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως. Όταν βγήκαν οι δύο γείτονές του, τα μεταλλικά σφαιρίδια που εκτόξευε το αεροβόλο χτύπησαν την 63χρονη στην αριστερή ωμοπλάτη και τον 34χρονο στο μηρό και στη βουβωνική χώρα, προκαλώντας του τραύματα στα γεννητικά όργανα.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ο 51χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας που κατέσχεσαν το όπλο, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ο οποίος διέταξε να εξεταστεί από ψυχιάτρους και να εγκλειστεί σε ειδική κλινική.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ