2019-07-12 20:36:32
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ιστιοφόρα ρίχνουν λύματα στη θάλασσα στο Βαθυαβάλι!!
           Νέες καταγγελίες γίνονται από λουόμενους σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε μια από τις ομορφότερες και δημοφιλέστερες παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας, το Βαθυαβάλι Πογωνιάς.

     Λουόμενοι το Σαββατοκύριακο για άλλη μια φορά διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση με τα δεκάδες σκάφη που αγκυροβολούν πολύ κοντά στην παραλία, κάτι που απαγορεύεται.

       Μάλιστα και φέτος το Λιμενικό από την Λευκάδα, κάνει αισθητή την παρουσία του, απομακρύνει τα σκάφη και βεβαιώνει παραβάσεις, όμως οι καταγγελίες συνεχίζονται και έχουν να κάνουν και με την ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή.........    Λουόμενος καταγγέλλει στο agriniopress.gr, πως ενώ κολυμπούσε, διαπίστωσε πως δυο ιστιοφόρα σκάφη με αλλοδαπούς επιβαίνοντας, «άδειασαν» τα λύματα απο τις τουαλετες τους τους μέσα στη θάλασσα, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία!

         «Φώναξα αμέσως στις επιβαίνοντες, μιλώντας τους αγγλικά, αλλά έκαναν πως δεν καταλάβαιναν
. Βγήκα αμέσως από τη θάλασσα και λίγο αργότερα ήρθε το λιμενικό και απομάκρυνε τα σκάφη από την παραλία. Ήμουν έτοιμος να πέσω μέσα και να κολυμπήσω μέχρι εκεί για να καταγγείλω στους λιμενικούς το γεγονός. Είναι ξεκάθαρη παράβαση, ο νόμος είναι συγκεκριμένος και οι λουόμενοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και να καταγγέλλουν τέτοια απαράδεκτα περιστατικά», δηλώνει συγκεκριμένα ο καταγγέλλων.

            Οι αυθαίρετες και παράνομες συμπεριφορές, μπορούν να αλλοιώσουν την ομορφιά της μοναδικής αυτής παραλίας, που αποτελεί στολίδι για την Αιτωλοακαρνανία και γι’αυτό οι επισκέπτες και ακόμη περισσότερο ο επαγγελματίας που δραστηριοποιείται εκεί, θα πρέπει να καταγγέλλουν και να συνετίζουν τους ασυνείδητους.

πηγή: https://www.agriniopress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ