2019-07-13 09:38:50
Φωτογραφία για Ένας χρόνο χωρίς εσένα. Τίποτα δεν είναι ίδιο πιά..: Το συγκινητικό ποστ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΡΔΗ απο τα Παλιάμπελα, για την γυναίκα του
       Ένας χρόνος πέρασε από τον χαμό της συζύγου του Θεόδωρου Βαρδή, Βάσως Βιολιντζή.

           H σύζυγος του Θ. Βαρδή «έφυγε» από τη ζωή πέρσι μετά από μάχη με τον καρκίνο, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της.

          Χθες ο Θεόδωρος Βαρδής, πύραρχος και διοικητής Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας Λευκάδας, απο τα Παλιάμπελα Βόνιτσας, ανέβασε στο facebook 2 φωτογραφίες της Βάσως, γράφοντας:

      "Ένας χρόνος χωρίς εσένα... Τίποτα δεν είναι ίδιο πια. Η απουσία σου αισθητή από το σπίτι μας, απο τους φίλους μας, από την καθημερινότητα, από τη ζωή μας. Είναι νωρίς για να πω ότι συνήθισα γιατί σε νιώθω παντού. Μου λείπεις εσύ, το χαμόγελο, η ματιά σου, η συντροφιά σου. 

       Η σκέψη σου μου δινει κουράγιο και η ανάμνηση σου ειναι στήριγμα όταν λυγίζω       Το ξέρω ότι μ' ακούς κι ας μην είσαι εδώ για να ανταλλάξουμε δυό κουβέντες, το ξέρω ότι μας βλέπεις κι ας μην είσαι εδώ για να θαυμάζεις πως μεγάλωσαν τα βλαστάρια μας... Λείπεις, αλλά πάντα θα είσαι εδώ.... μέσα μας, στο μυαλό και στις καρδιές μας. 


            Λείπεις γιατί είχες πολλά ακόμη να δώσεις σε όλους. Ο χρόνος μπορεί να γιατρεύει τις πληγές, όμως η θύμηση σου θα είναι πάντα βάλσαμο, γιατί το αποτύπωμα σου στις ζωές όλων μας θα είναι πάντα ανεξίτηλο...." ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ: 

Ευχαριστήριο πένθους της οικογένειας ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΒΑΡΔΗ απο τα Παλιάμπελα, σε όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος για την πρόωρη απώλεια της πολυαγαπημένης Βάσως Βιολιντζή

(ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ