2019-07-14 12:57:40
Φωτογραφία για Meghan Markle απέδειξε πως ήταν κυρίως κομπάρσος Ή  καλύτερα, βοηθητική ηθοποιός
 Οι περισσότεροι τη θυμούνται να κατέχει ένα ρόλο στο σήριαλ Suits και μετά να παρατάει

την όποια καριέρα της στην υποκριτική για να γίνει Δούκισσα. Πριν τη συγκεκριμένη σειρά είχε προσπαθήσει πολύ να πετύχει ως ηθοποιός στο Hollywood, όμως οι ρόλοι της ήταν κυρίως βοηθητικοί, ενώ συμμετείχε σε κάποια τηλεπαιχνίδια όπως το “Deal” στο οποίο κρατούσε μια από τις βαλίτσες με τα ποσά που διάλεγε ο παίκτης και σε μερικά διαφημιστικά σποτ. Ακολουθούν 7 ρόλοι, όχι και τόσο πρωταγωνιστικοί:

1. Remember Me

Mάλλον θα έχετε δει την ταινία αλλά αν σας ρωτούσαμε “Θυμάστε τη Meghan?” θα μας απαντούσατε όχι. Αυτή τη φορά ο κομβικός της ρόλος είναι αυτός μιας barwoman.

2. Α Lot Like Love

Aυτός θα μπορούσε να θεωρηθεί ρόλος κλειδί στην καριέρα της Markle μόνο και μόνο επειδή έπαιξε την συνεπιβάτιδα του Aston Kutcher σε ένα αεροπλάνο. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι η φυσικότητα με την οποία υποδύεται το ρόλο της: Είναι ο εαυτός της όταν παίζει ή είναι ηθοποιός όταν ζει; Προβληματιστήκαμε.


3. Ηοrrible Bosses

Στην ταινία ωδή για τα αφεντικά που είναι για σκότωμα, η Meghan έπαιξε την υπάλληλο της Fedex η οποία πήγε να παραδώσει ένα δέμα στον Jason Sudeikis ο οποίος της έκανε ένα αποτυχημένο πέσιμο κατά την παράδοση παραλαβή του πακέτου. Προφανώς και στόχευε πιο ψηλά, σε έναν πρίγκιπα ας πούμε.

4. Castle

H Meghan υποδύθηκε μια serial killer που φοράει ένα κάπως αλλόκοτο φόρεμα για την περίσταση και όλο αυτό είναι κάπως cringe.

5. General Hospital

Πρόκειται για μια σειρά η οποία απαριθμεί 14 000 επεισόδια από το 1963 που ξεκίνησε να προβάλλεται. Στο απόσπασμα που ακολουθεί η Meghan Markle είναι 20 ετών και υποδύεται μια νοσηλεύτρια η οποία μά
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ