2019-07-18 08:44:19
Φωτογραφία για Κοζάνη: Ισόβια στον συζυγοκτόνο της Χρυσούλας Βλάχου
Με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς ελαφρυντικά καταδικάστηκε ο σύζυγος της άτυχης Χρυσούλας Βλάχου από το

Μικτό Ορκωτό Εφετείο στην Κοζάνη. 

Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή του γυναικοκτόνου, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ούτε του πρότερου έντιμου βίου, καταδικάζοντας τον για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όπως ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε.

Η υπόθεση βρέθηκε στις αίθουσες των δικαστηρίων μετά την δολοφονία της Χρυσούλας Βλάχου η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Κοζάνη, στις 23 Αυγούστου του 2010, με τους συγγενείς της να ζητούν δικαίωση για τον άδικο χαμό της, υποστηρίζοντας ότι για τον θάνατό της ευθύνεται ο σύζυγος της. 

 Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κοζάνης ανακοινώθηκε την Τρίτη 16 Ιουλίου 2019, μια πολύκροτη δίκη που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2019, με τον κατηγορούμενο να έχει καταδικαστεί σε 20ετή φυλάκιση και κρίθηκε ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας όπου κρίθηκε ένοχος, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης το 2013, τρία χρόνια μετά το θάνατό της.


Συγγενείς και φίλοι της άτυχης Χρυσούλας Βλάχου (εικόνα) στο άκουσμα της απόφασης εμφανώς συγκινημένοι χειροκρότησαν την απόφαση του δικαστηρίου, δηλώνοντας την ικανοποίηση τους για την τιμωρία του ενόχου, υποστηρίζοντας από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για δολοφονία χωρίς να αποδεχτούν ποτέ την αρχική αιτία του θανάτου της από πτώση, όπως ο ίδιος συζυγοκτόνος, υποστήριζε. Ο συζυγοκτόνος πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Γρεβενών, εν μέσω αποδοκιμασιών από συγγενείς και φίλους της θανούσας.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
EVGA RTX 2060 Super και RTX 2070 Super.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
EVGA RTX 2060 Super και RTX 2070 Super.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ