2019-07-18 15:46:01
Φωτογραφία για Προαιρετική και όχι υποχρεωτική η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες
Τη δυνατότητα να αναγράφεται προαιρετικά και όχι υποχρεωτικά το ζώδιο τους στις νέες ταυτότητες θα έχουν οι πολίτες, μετά την ματαίωση του διαγωνισμού για τις προηγούμενες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός που είχε προχωρήσει από την προηγούμενη κυβέρνηση ακυρώνεται και η ταυτότητα θα αντικατασταθεί από την ‘Κάρτα του Πολίτη’ όπου θα εμφανίζεται και το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ, αλλά η αναγραφή του ζωδίου θα είναι προαιρετική και θα γίνεται μετά από σχετικό αίτημα.

Η είδηση της αναγραφής του ζωδίου από την προηγούμενη κυβέρνηση είχε προκαλέσει σύγχυση μεταξύ των πολιτών, που είχαν κατακλύσει το τηλεφωνικό κέντρο του υπουργείου για να πληροφορηθούν αν εκτός από τα υπόλοιπα δικαιολογητικά έπρεπε να προσκομίσουν και βεβαίωση αστρολογικής ενημερότητας από εγκεκριμένο μελλοντολόγο.

Σύμφωνα πάντως με τα νέα δεδομένα, αν οι πολίτες επιλέξουν την αναγραφή του ζωδίου και του ωροσκόπου τους, αυτό θα τους διευκολύνει σημαντικά στις συναλλαγές τους με το κράτος, αφού θα είναι δυνατή η εξυπηρέτηση τους από αστρολογικά συμβατό δημόσιο υπάλληλο, ενώ θα μπορούν να ενημερώνονται ποιες ημερομηνίες προσφέρονται για συναλλαγές με το δημόσιο σε επαγγελματικά, οικονομικά ή οικογενειακά θέματα.


Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που ανησυχούν ότι η αναγραφή του ζωδίου στις νέες ταυτότητες μπορεί να οδηγήσει σε κρούσματα ρατσισμού εναντίον κάποιων πολιτών, όπως για παράδειγμα στην περίπτωση που ο κάτοχος της ταυτότητας είναι Δίδυμος και η υπάλληλος της δημόσιας υπηρεσίας έχει βιώσει ερωτική απογοήτευση με το συγκεκριμένο ζώδιο.

via 
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ