2019-07-19 13:19:55
Φωτογραφία για Κυριάκος Μητσοτάκης: «Θα απαιτήσω να αλλάξει η γραμματοσειρά στη συμφωνία των Πρεσπών»
Πηγή: Το Βατράχι

Σημαντική δήλωση σχετικά με το Μακεδονικό έκανε χθες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος δεσμεύτηκε να αλλάξει την γραμματοσειρά στη συμφωνία των Πρεσπών μόλις το κόμμα του γίνει κυβέρνηση.

Μιλώντας σε προεκλογική εκδήλωση, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αμείλικτος, τονίζοντας ότι η γραμματοσειρά της συμφωνίας επιλέχθηκε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ελληνικού λαού.

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα αφήσει έτσι την συμφωνία που έκανε ο κύριος Τσίπρας. Θα απαιτήσουμε από την επόμενη κιόλας μέρα να αλλάξει η γραμματοσειρά της συμφωνίας» είπε.

«Έχω ήδη δώσει εντολή στους γραφίστες του κόμματος να επιλέξουν από το Word μια εθνικά υπερήφανη γραμματοσειρά, δείχνοντας έτσι στους εταίρους μας ότι η Νέα Δημοκρατία δεν παίζει με τα εθνικά θέματα» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο.

Με το Μακεδονία Ξακουστή θα μπαίνουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε την απόφαση του ότι μόλις γίνει κυβέρνηση, οι βουλευτές του κόμματος θα μπαίνουν στην ολομέλεια της Βουλής τραγουδώντας το Μακεδονία Ξακουστή.

Όπως τόνισε, σε όλες τις συνεδριάσεις οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα μπαίνουν με ρυθμικό τζόγκινγκ στη Βουλή τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι, ενώ τα παραγγέλματα θα τα δίνει τσιρίζοντας ο Άδωνις Γεωργιάδης.
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ