2019-07-19 16:35:10
Φωτογραφία για Νέα ονόματα που θα ζητούν...room service!
Την επόμενη βδομάδα ξεκινούν τα γυρίσματα με σκοπό το... τηλεοπτικό ξενοδοχείο να υποδεχτεί τους τηλεθεατές για να τους κάνει να γελάσουν και να περάσουν καλά.

 Την καινούργια σεζόν ο Αλέξανδρος Ρήγας θα υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία σε μία από τις καινούργιες σειρές του ΣΚΑΪ, τη «Room Service, πλιζ» με τις ιστορίες του να ξετυλίγονται σε ένα ξενοδοχείο, το «Alexander Hotel».

 Στο επίκεντρο της ιστορίας το μόνιμο προσωπικό του που όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit.gr θα υποδυθούν πρόσωπα έκπληξη, όπως η Βαλέρια Κουρούπη, Ησαΐας Ματιάμπα και Κώστας Καραφώτης, ενώ το ρόλο του θρησκόληπτου και συντηρητικού διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), θα ερμηνεύσει ο Αλέξανδρος Ρήγας.

 Σήμερα λοιπόν θα σας αποκαλύψουμε τρεις ακόμα γνωστούς ηθοποιούς που έκλεισαν να ενσαρκώσουν βασικούς ήρωες στην καινούργια κωμική σειρά.

 Κατ’ αρχάς λοιπόν θα είναι ο Παντελής Καναράκης που θα ενσαρκώσει τον «Ιγνάτιο», ο οποίος είναι ο γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και είναι ένας άνθρωπος που έχει ελάχιστη… επικοινωνία με την πραγματικότητα!


 Βασικό ρόλο κρατά και η Κωνσταντία Χριστοφορίδου που ως «Λουκία Γεροβασίλη» εργάζεται στο ξενοδοχείο ως υπεύθυνη λογιστηρίου. Η ηρωίδα λατρεύει τον άντρα της, αλλά… και κάθε άντρα εν γένει. Σεξομανής, προκλητική, καλλιεργημένη, χαίρεται χωρίς ενοχές το σεξ και μότο της είναι «Νύχτα χωρίς σεξ, χαμένη νύχτα».

 Τον έναν από τους δύο σεκιούριτι του ξενοδοχείου, τον «Στρατή», θα ενσαρκώσει ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Πρόκειται για έναν συνταξιούχο αστυνομικό που είναι ειλικρινής, πρόσχαρος αλλά ζει έναν απελπισμένο έρωτα για τη «Ντόρα» την προϊσταμένη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

 Εκτός όμως από το μόνιμο προσωπικό στο «Alexander Hotel» θα βρεθούν και διάφοροι… ιδιόρρυθμοι πελάτες, που θα προκαλέσουν πολλές κωμικές καταστάσεις. Σε guest ρόλους λοιπόν θα δούμε πολλούς γνωστούς κι αγαπημένους ηθοποιούς, όπως τoν Παύλο Χαϊκάλη και τη Μπέσσυ Μάλφα.

Ο κατάλογος με τους guest ηθοποιούς -… αλλά όχι μόνο!- είναι μεγάλος και την επόμενη βδομάδα οι κάμερες πιάνουν δουλειά αφού η νέα κωμική σειρά «Room Service, πλιζ» με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις αρχές της καινούργιας σεζόν…!

Πηγή: Melas blog

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ