2019-07-19 16:47:26
Φωτογραφία για Προπόνηση ή βασανιστήρια: Στα άδυτα των παιδικών γυμναστηρίων της Κίνας (εικόνες)
Με τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, αυτοί οι εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές ξεπερνούν τα όρια τους σε θερινό σχολείο στην Κίνα.

Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν πώς να ωθούν το μικροσκοπικό σώμα τους πέρα από τα όρια του πόνου καθώς τεντώνονται, κάνουν κοιλιακούς και ισορροπούν μόνο με τα χέρια τους.

Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε ένα θερινό σχολείο γυμναστικής στο Μποζού, στην επαρχία Ανουί της Κίνας.

Τα παιδιά με που ξεχωρίζουν για τις φυσικές ικανότητες τους, επιλέγονται για το στρατόπεδο εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, με τους γονείς πρόθυμους να δουν τους απογόνους τους πρωταθλητές.

Οι οικογένειες ελπίζουν ότι κάτι τέτοιο όχι μόνο θα ωφελήσει τα παιδιά τους σωματικά, αλλά θα αυξήσει την πειθαρχία και τη «θέληση» τους, σύμφωνα με το China News Service.

Η Κίνα είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής πρωταθλητών γυμναστικής. Στο συγκεκριμένο άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 επέστρεψαν στην Κίνα με 12 μετάλλια από τα οποία τα πέντε ήταν χρυσά.

Επιπλέον η Κίνα έρχεται δεύτερη στη συνολική κατάταξη με 88 μετάλλια, μεταξύ των οποίων τα 38 χρυσά. Το γεγονός αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς η χώρα είναι γνωστή για τις αυστηρές προπονήσεις των αθλητών της μέχρι να φτάσουν στην κορυφή.
defencenet
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ