2012-06-15 11:10:19
Φωτογραφία για Η πρώτη και μοναδική ευκαιρία του Βαγγέλη Βενιζέλου...!!!
Από τον Βασίλη Μπόνιο

 Ο Βενιζέλος απέναντι σε μία από τις τελευταίες του ευκαιρίες. Έξυπνος είναι, το γνωρίζει από πρώτο χέρι γι΄αυτο αφήνει να εννοηθεί ότι από τη Δευτέρα 18 θα  αρχίσουμε να βλέπουμε ένα άλλο ΠΑΣΟΚ.  Η παρουσία του στο  Enikos του Χατζηνικολάου του έδωσε την ευκαιρία, για μια ακόμη φορά, να συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος εκεί έξω δεν αστειεύεται. Ούτε τον περιμένει. Η απόφασή του για ρήξεις ελπίζουμε να μην εξαντληθεί στο πρόσωπο του Ραγκούση (αυτό που έγινε ανάμεσά τους  είναι λυτρωτικό και για τους δύο μια και αποτελεί απίστευτη υποκρισία δύο κορυφαία στελέχη ενός κόμματος να ανταλλάσουν-δημόσια και ιδιωτικά-μπινελίκια και να βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη) και να πάρει σβάρνα όλο το σαπισμένο ΠΑΣΟΚ.

Με έκπληξη οι τελευταίοι πασόκοι παρακολουθούσαν το τελευταίο διάστημα την Μιλένα, τον Σκανδαλίδη ακόμη και τον περίφημο Χάρη Τσιόκα, να βγαίνουν μπροστά για το νέο ΠΑΣΟΚ!


Ελπίζουμε να τον δούμε να ξεφορτώνεται βαρυποινίτες στη συνείδηση του λαού όπως ο ΓΑΠ, ο Παπακωνσταντίνου, ο Κουτρουμάνης, ο Πρωτόπαπας, η μακελάρισα Δρέτα ακόμη, ο Ρέπας, ο Λοβέρδος της κολασμένης υγείας και πάει λέγοντας. Δεν υπάρχει νέο ΠΑΣΟΚ με όλους αυτούς.

Πάμε παρακάτω. Δεν κατανοούμε για ποιους λόγους θα πρέπει να συμμετάσχει το ΠΑΣΟΚ (ακόμη και να στηρίξει), μια κυβέρνηση σε περίπτωση που πρώτο κόμμα είναι η ΝΔ. Καμία πρόφαση, καμία δικαιολογία, καμία κολακεία στο πρόσωπο του Βενιζέλου από εντός και εκτός της χώρας νταβατζήδες, δεν μπορεί να αποτελέσει πειστικό επιχείρημα. Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου πρέπει να αφήσει τη ΝΔ να κυβερνήσει με την αδελφή Χρυσή Αυγή και τη ΔΗΜΑΡ, τον Τζήμερο και τον Πετιφρή. Τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στη κυβέρνηση θα υποστούν πανωλεθρία με αποτέλεσμα να εξαφανισθούν από το χάρτη.  Οι πασόκοι και ιδιαίτερα ο Βενιζέλος, το γνωρίζει αυτό. Ελπίζουμε η βουλιμία της εξουσίας να μην οδηγήσει τους πασόκους  στην τελική αυτοχειρία...
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ