2019-07-26 04:11:10
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Χρέωσαν για κάθε νήπιο 50 ευρώ σε μια εκδήλωση τους Δημότες!! -Προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου Χρήματος! -Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε θέση...
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Διαχειριστικός και Οικονομικός Έλεγχος του Δήμου μας από συστάσεως του μέχρι σήμερα.

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

Αγαπητοί Αναγνώστες

               Την  Παρασκευή 19-07-2019 συνεδρίασε το ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης. Από τα επτά μέλη του ΔΣ παρόντα ήταν τα πέντε μέλη, ο Πρόεδρος κ. Αποστολάκης Παντελής, η Αντιπρόεδρος κα Βέμη- Καρέλου  Αθηνά, ο κ. Φραδέλος Κων/νος, η κα Παλιογιάννη Δήμητρα, ο κ. Τσιλιγιάννης Γιώργος.  Απόντα ήταν δύο μέλη του ΔΣ, η κ Μπουμπούλη- Φραγκογιάννη Αφροδίτη και ο κ Σαλοδημήτρης Παναγιώτης.

        Αυτή ήταν η 11η συνεδρίαση του ΔΣ το 2019 και πήρε την απόφαση με αριθμό 50. Τα παρόντα μέλη ομόφωνα πήραν τη παρακάτω απόφαση, η οποία είναι ανηρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ  Ω02ΠΟΛΧΖ-ΚΣΤ... Το ΔΣ ύστερα από εισήγηση του Προέδρου και μετά από συζήτηση  


Ομόφωνα αποφασίζει

      Εγκρίνει τη δαπάνη και διαθέτει πίστωση ποσού 5.000!!!!! ευρώ υπό τον 60-6471 με αριθ ΑΑΥ Α-155/2019 για τη διοργάνωση καλοκαιρινής εκδήλωσης ΔΠΣ Βόνιτσας.

      Σύμφωνα με την απόφαση αυτή ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κ. Αποστολάκης Παντελής προχώρησε: "Απευθείας ανάθεση υπηρεσιών για: Διάθεση και ψήφιση πίστωσης για διοργάνωση καλοκαιρινής εκδήλωσης ΔΠΣ Βόνιτσας".

Παρακαλώ δείτε την απόφαση, η οποία είναι ανηρτημένη στη διαύγεια με ΑΔΑ: Ω51ΞΟΛΧΖ-7ΔΕ.

Από τα παραπάνω έχουμε:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ  5.000€

Aγαπητοί Αναγνώστες

          Είμαι υπέρ της διοργάνωσης εκδηλώσεων. Αυτές πέραν του ψυχαγωγικού χαρακτήρα επιδρούν θετικά στα παιδιά σε όλες τις ηλικίες. Συμβάλλουν αποφασιστικά στη κοινωνικοποίηση τους. Είμαι όμως και υπέρ του σεβασμού του δημοσίου χρήματος και της χρηστής διοίκησης.

         Ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Βόνιτσας δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση πάνω από 100 παιδιά. Το πιο πιθανό είναι να διαθέτει λίγο παραπάνω από 80 παιδιά. Αν υποθέσουμε ότι έχει 100 παιδιά τότε το μέσο κόστος ανά παιδί και τη μητέρα του (επιβάλλεται να είναι παρούσα στη γιορτή) είναι 5.000 δια 100 ίσον 50 !!!!!!!ευρώ.

           Προφανώς η δαπάνη αυτή είναι ΕΞΟΧΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Δεν γράφω κάτι άλλο για ευνόητους λόγους. 

           Δυστυχώς αυτό συμβαίνει για 5 συνεχή χρόνια στις 3-4 εκδηλώσεις το χρόνο που γίνονται στους Παιδικούς Σταθμούς. Δαπάνες έξω από κάθε ανάγκη και λογική. Προκλητική κατασπατάληση  του Δημοσίου χρήματος. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

           Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο. Πράξτε το καθήκον σας. Σταματήστε τη προκλητική κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος. Ζητείστε να δημοσιευτούν οι μελέτες των υπηρεσιών και οι τεχνικές προδιαγραφές των προμηθειών. Τότε θα μάθουμε ποιοι τις υπογράφουν. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

       1)-Υποψήφιε Δήμαρχε και Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Κασόλα, γνωρίζετε πόσο καιρό έχουν να πάνε στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας τα μέλη της παράταξη σας;  -Mπορείτε να πληροφορήσετε τους Δημότες γιατί επί πέντε συνεχή χρόνια ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στο Κέντρο Μέριμνας;  -Διαχειρίστηκαν οι διοικούντες το ποσό των 5.000.000 ευρώ, χωρίς κανένα έλεγχο.

2)-Μου κάνει φοβερή εντύπωση το γεγονός ότι, τρείς –τέσσερις Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, δέχονται, χωρίς να αντιδρούν, επί πέντε συνεχή χρόνια τα συμβαίνοντα στο Κέντρο Μέριμνας. Για τους υπόλοιπους έχω διαμορφωμένη γνώμη και δεν με απασχολεί.  
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ