2019-07-28 17:15:21
Φωτογραφία για Γυναίκα χωρίς όνομα: Οι δυο νέοι ηθοποιοί,οι φωτογραφίες  και τα γυρίσματα..
Μπορεί η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 να ολοκληρώθηκε στα τέλη του Ιουνίου,ωστόσο οι ηθοποιοί,ήδη,μετά από ένα μικρό διάστημα ξεκούρασης ,επανήλθαν στο πλατό για τα πρώτα γυρίσματα του νέου κύκλου.

Το πρώτο σύνθημα της σκηνοθέτιδας ,Βίκυς Μανώλη,δόθηκε και έτοιμες να γυρίσουν την πρώτη τους σκηνή για φέτος ήταν η Ταμίλα Κουλίεβα και η Μαρκέλλα Γιαννάτου,όπου σύμφωνα με το σενάριο,η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την επιθυμία και την προσπάθεια της Ρένας να αποκτήσει παιδί.

Πριν λίγες μέρες έγινε και η επίσημη φωτογράφιση για τον νέο κύκλο της σειράς όπου το παρών έδωσαν και οι τέσσερις νέοι ηθοποιοί που αναμένεται να ενταχθούν στο καστ,ενώ κάποιες από τις φωτογραφίες ίσως να άφησαν και κάποια...υπονοούμενα σχετικά με την εξέλιξη Ο λόγος για την φωτογραφία που δείχνει Τουμασάτου-Σταύρου αγκαλιασμένους αλλά και αυτήν που δείχνει την Δανάη Σκιάδη ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι(Μαρίνα-Μιχάλης)...

Τέλος στη σειρά πρόκειται να ενταχθούν και ο Ευθύμης Γεωργόπουλος(που αυτήν την περίοδο παρακολουθούμε ως Ανδρέα στην Οργή)αλλά και μία ταλαντούχα,πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιός,η Εριέττα Μανούρη.

Πηγή: Tvethnos

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ