2019-08-02 07:00:41
Φωτογραφία για Σάλος με δήλωση Καραμανλή...
...για «αποβράσματα που δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό» Αίσθηση έχει προκαλέσει δήλωση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή για όσους χρησιμοποιούν το μετρό χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο.

Ο κ. Καραμανλής δήλωσε πως δεν είναι δυνατόν οι επιβάτες να μπαίνουν τσάμπα στο μετρό ενώ είπε πως όποιος δεν πληρώνει το ανάλογο αντίτιμο θα πρέπει να νιώθει «απόβρασμα της κοινωνίας».

Η εν λόγω δήλωση, η οποία έχει προκαλέσει έντονες… συζητήσεις μεταξύ των χρηστών κοινωνικών δικτύων, συνοδεύτηκε από δέσμευση του υπουργού ότι θα οργανωθεί καμπάνια για να περιοριστούν τα φαινόμενα των πολιτών που χρησιμοποιούν τα Μέσα χωρίς εισιτήριο.

«Αυτό που σκεφτόμαστε να κάνουμε, είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στη Γαλλία και την Αμερική, είναι να υπάρξει μια πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για τους λεγόμενους τζαμπατζήδες. Το ζήτημα δεν είναι να έρθω εγώ να σε πιάσω, το ζήτημα είναι ότι ο ίδιος ο άνθρωπος που κάνει αυτή την πράξη πρέπει να νιώθει ως απόβρασμα της κοινωνίας. Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε τσάμπα στο Μετρό», ανέφερε χαρακτηριστικά...
cnn.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ