2019-08-02 17:30:08
Φωτογραφία για Ερχεται νέο άρθρο του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, την ΚΥΡΙΑΚΗ 4.8.2019, με θέμα: Όχι στο Δημαρχοκεντρικό Σύστημα Διοίκησης των Δήμων, Ναι στην ισοτιμία της ψήφου
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει o:  Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

        Την Κυριακή 04 Αυγούστου 2019 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με τίτλο: 

"Ναι στην ισοτιμία της ψήφου, Όχι στο Δημαρχοκεντρικό σύστημα διακυβέρνησης των Δήμων".

           Ως ενεργός πολίτης με θάρρος και απόλυτη ευθύνη θα εκθέσω τις απόψεις μου για το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται στη βουλή. Μέρος αυτού αφορά τον τρόπο διοίκησης  των Δήμων. Ουσιαστικά στις περιπτώσεις μη εκλογής από το πρώτο γύρο των Δημοτικών εκλογών του Δημάρχου, πρόκειται για νόθευση της λαϊκής ψήφου.

        -Θα δημοσιεύσω  μία απόφαση και δύο χρηματικά εντάλματα  του Δήμου μας που θα προκαλέσουν θύελλα συζητήσεων.

  -Αυτά θέλουν οι κυβερνώντες να συνεχιστούν να  γίνονται;

 -Δημοτικοί Σύμβουλοι τούτης της Δημοτικής περιόδου, νεοεκλεγέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι πάρτε θέση. Η αρχή του ενός ανδρός  μόνο δεινά έφερε όπου και όποτε εφαρμόστηκε.


Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κύτταρο της Δημοκρατίας. Η πολυφωνία, η συζήτηση και η σύνθεση των απόψεων  είναι το λίπασμα που θεριεύει τη Δημοκρατία...  

           Καλώ τον επόμενο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να προβεί αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής να ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  

            Καλώ το νέο Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης, καθώς και το νέο Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ να προβούν αμέσως στις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι συνεδριάσεις των  Διοικητικών Συμβουλίων να ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.  

           Το κόστος είναι μηδαμινό. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....... ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

        Οι διαφαινόμενες συνεργασίες που εκτιμώ (αλλά και οι πληροφορίες, ενδείξεις ίσως αποδείξεις που έχω) ότι θα λάβουν χώρα μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στο Δήμο μας  ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ.  Οι ψηφοφόροι αυτών που θα συμπράξουν, να δούμε που θα κρυφτούν (πολιτικά εννοώ). ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ κατανόησαν τι εννοώ. 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ