2019-08-02 19:04:39
Φωτογραφία για Προς κατάργηση ο ΕΟΠΥΥ; Όλες οι εξελίξεις
Δήμητρα Ευθυμιάδου

 

Σε σοβαρές ανατροπές στην Υγεία σκοπεύει να προχωρήσει η κυβέρνηση καθώς όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr, η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν αποκλείει ακόμη και την κατάργηση του ΕΟΠΥΥ. Κάτι που άλλωστε άφησε εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ο Βασίλης Κικίλιας κατά τη συνάντηση που είχε με τους παρόχους του Οργανισμού.

Διαβάστε ΕΔΩ τις λεπτομέρειες: « Έρχονται real time έλεγχοι σε κλινικές και διαγνωστικά! Τι σχεδιάζει το υπ. Υγείας για τον ΕΟΠΥΥ»

Στόχος φαίνεται πως είναι να ενσωματωθούν πλήρως όλες οι υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ στο υπουργείο Υγείας ή τουλάχιστον όσες απομείνουν μετά την ψηφιοποίηση όλων των τμημάτων για την αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών, αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr.

Ήδη εξάλλου πραγματοποιήθηκε η πρώτη σύσκεψη για το θέμα μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη.


Τη Δευτέρα μάλιστα 5 Αυγούστου όλη η ηγεσία του υπουργείου Υγείας αναμένεται να επισκεφθεί τον ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι για να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Οργανισμού και στελέχη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του HealthReport.gr με την ψηφιοποίηση του ΕΟΠΥΥ επιδιώκεται να γίνουν διαφανείς όλες οι διαδικασίες ώστε να μην υπάρχει περιθώριο παρατυπιών στις οικονομικές συναλλαγές του ΕΟΠΥΥ , κάτι που είχαν διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια τα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης γι αυτό και αναμένεται μάλιστα όπως λένε πηγές του HealthReport.grνα ξεκινήσει και έλεγχος στα οικονομικά του φορέα για αναθέσεις και συμβάσεις με εταιρείες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσ
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ