2019-08-03 10:25:06
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε πως να διαλέξετε την πιο καθαρή τουαλέτα σε ένα μπαρ, σε έναν σταθμό ή σε οποιονδήποτε άλλο δημόσιο χώρο!
H χρήση μιας δημόσιας τουαλέτας μπορεί να είναι

μια μη ευχάριστη εμπειρία. Η σκέψη ότι εκατοντάδες ή χιλιάδες άγνωστοι έχουν καθίσει στο ίδιο κάθισμα λεκάνης πριν από σας, είναι αρκετή για να κρατηθείτε μέχρι το σπίτι σας.

Ευτυχώς όμως ένας γιατρός τώρα αποκαλύπτει ποια καμπίνα είναι πιθανό να είναι η πιο καθαρή, είτε πρόκειται για τουαλέτες μπαρ, ρεστοράν, θεάτρου, κινηματογράφου, εμπορικού κέντρου, αεροδρομίου ή αλλού.

Ο Αμερικανός celebrity γιατρός της τηλεόρασης Mehmet Oz μοιράστηκε την θεωρία του και εξήγησε ότι οι περισσότεροι χρήστες σε δημόσιες τουαλέτες τείνουν να μη χρησιμοποιούν την πρώτη καμπίνα και προτιμούν τις πιο απομακρυσμένες προς το τέλος, καθώς αναζητούν λίγη περισσότερη «ιδιωτικότητα».

«Αλλά καθώς η πρώτη καμπίνα χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά, περιέχει χαμηλότερα επίπεδα βακτηρίων. Αντί λοιπόν να αποφύγετε την πρώτη κοντινή καμπίνα, προτιμήστε την για να αποφύγετε πιθανές λοιμώξεις.»


Ωστόσο, μια επιστημονική έρευνα που έγινε για το περιοδικό New York Magazine υποδεικνύει ότι η τελευταία τουαλέτα προτιμάται περισσότερο από τις γυναίκες, και οι άντρες τείνουν να προτιμούν την πρώτη καμπίνα σε δημόσιες τουαλέτες.

Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται στους άντρες να προτιμούν την καμπίνα που βρίσκεται πιο μακριά από την είσοδο, καθώς είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιείται λιγότερο συχνά και φέρει λιγότερα μικρόβια.

Η έρευνα δείχνει ότι η μεσαία καμπίνα είναι πιο πιθανό να προτιμάται πρώτη.

instabam.gr
loading...
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ