2019-08-03 22:10:01
Φωτογραφία για Χορτοφάγος έγινε κρεοπώλης για έναν πολύ σημαντικό λόγο
Ο Jared Standing, αν και πρώην χορτοφάγος, αποφάσισε να γίνει κρεοπώλης για να προσφέρει στους πελάτες του στο Λος Άντζελες ποιοτικό κρέας στην πιο καλλιτεχνική του μορφή με σκοπό την απόλαυση του ουρανίσκου αλλά και της όρασης.

Ο Standing θεωρεί τον εαυτό του καλλιτέχνη, και όχι άδικα αφού ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και κατάφερε να εντυπωσιάσε.

Η νέα τάση στον χώρο της τέχνης παντρεύει τη δημιουργία με τη γαστρονομία, και πιο συγκεκριμένα με το κρέας. Τριαντάφυλλα φτιαγμένα από κρέας, κοτόπουλο που «ποζάρει» μοναδικά στον φακό, ρολό κιμά ή κοτόπουλο γεμιστό και τυλιγμένο με μπέικον, δεμένα με μαεστρία για να εντυπωσιάσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό πελάτη ανταγωνίζονται έργα τέχνης.

Πώς, όμως, ένας πρώην χορτοφάγος αποφάσισε να ανοίξει κρεοπωλείο;

Στόχος του είναι να αλλάξει τη βιομηχανία κρέατος, όπως δηλώνει ο ίδιος. Πιο συγκεκριμένα, στο κατάστημά του, Standing’s Butchery, φροντίζει να γνωρίζει προσωπικά τους προμηθευτές του και να αξιοποιεί μέχρι και το τελευταίο κομμάτι κρέατος, ώστε να μην πετάει τίποτα. Τα μικρά κομμάτια, που κανείς δεν θέλει, τα κάνει λουκάνικα ή ακόμη και σκυλοτροφή.


Πιστεύει στην σωστή μεταχείριση των ζώων, απλά, όπως λέει, προσεγγίζει το θέμα από άλλη πλευρά. «Νομίζεις ότι με το να μην τρως κρέας, η βιομηχανία κρέατος και τα σφαγεία θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν. Αλλά στην πραγματικότητα, δεν γίνεται έτσι. Ο τρόπος που λειτουργεί το μαγαζί μου θα κάνει τη διαφορά, μικρή ή μεγάλη. Κάθε δολάριο που ξοδεύει κάποιος στο μαγαζί μου είναι ένα δολάριο που δεν ξοδεύεται στην υποστήριξη του συστήματος», λέει.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ