2019-08-04 14:13:52
Φωτογραφία για Απίστευτη ταλαιπωρία για 1.365 επιβάτες του Blue Star Naxos
Το πλοίο ένω έπλεε έξω από την Κύθνο υπέστη βλάβη και επέστρεψε στον Πειραία-

Πότε και πώς θα αναχωρήσουν για τους προορισμούς τους οι επιβάτες

Απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους 1.365 επιβάτες του Blue Star Naxos που αναχώρησαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σήμερα στις 06:45 το πρωί από τον Πειραιά. Το πλοίο ξεκίνησε κανονικά το δρόμολόγιό του για Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι και Κατάπολα. Όμως λίγο μετά τις 09:30 και καθώς έπλεε ανάμεσα σε Κέα (Τζιά) και Κύθνο παρουσίασε μηχανική βλάβη και έτσι ο καπετάνιος αποφάσισε να επιστρέψει στον Πειραιά.

Οι επιβάτες έκπληκτοι άκουσαν από τα μεγάφωνα για τη βλάβη και στη συνέχεια είδαντο πλοίο να στρίβει και να χαράζει ρότα για την επιστροφή στο λιμάνι από όπου είχαν ξεκινήσει. Στο μεταξύ ενημερώθηκαν ότι όταν επιστρέψουν στον Πειραία θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με άλλα πλοία.

Το Blue Star Naxos κατέπλευσε τελικά στον Πειραία στις 12:15 το μεσημέρι με τους επιβάτες να πληροφορούνται πως η ταλαιπωρία τους θα έχει και συνέχεια. Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία οι επιβάτες για Πάρο, Νάξο και Αμοργό θα αναχωρήσουν στις 7 το απόγευμα με το Highspeed 4 και οι υπόλοιποι στις 21:00 με το «αδελφό» πλοίο της εταιρείας, το Blue Star Paros για Ηρακλειά, Σχοινούσα και Κουφονήσι.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ