2019-08-05 20:35:55
Φωτογραφία για Τραμπ: Να «παντρέψουμε» τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή με τη μεταναστευτική μεταρρύθμιση
Ο Αμερικανός πρόεδρος κάλεσε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς να ενωθούν, ώστε να «προκύψει κάτι σπουδαίο μετά από τα δυο τραγικά γεγονότα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τους βουλευτές να υιοθετήσουν νομοθεσία, η οποία θα προβλέπει να υποβάλλεται σε αυστηρό έλεγχο το ιστορικό αυτών που θέλουν να αγοράσουν πυροβόλα όπλα μετά τις δύο πολύνεκρες επιθέσεις που σημειώθηκαν αντίστοιχα στο Τέξας και το Οχάιο.

«Δεν μπορούμε να αφήσουμε όσους σκοτώθηκαν στο Ελ Πάσο του Τέξας και στο Ντάιτον του Οχάιο, να πεθάνουν μάταια. Το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν τραυματιστεί σοβαρά. Δεν μπορούμε ποτέ να τους ξεχάσουμε, καθώς και όλους όσοι προηγήθηκαν από αυτούς» τόνισε αρχικά ο Τραμπ.

We cannot let those killed in El Paso, Texas, and Dayton, Ohio, die in vain. Likewise for those so seriously wounded. We can never forget them, and those many who came before them
. Republicans and Democrats must come together and get strong background checks, perhaps marrying.... — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 5, 2019 Και συνέχισε, αναφερόμενος στην αυστηροποίηση της νονοθεσίας: «Οι Ρεπουμπλικανοί και οι Δημοκρατικοί οφείλουν να ενωθούν και να προχωρήσουν σε ισχυρούς ελέγχους, ακόμα και να παντρέψουν τη νομοθεσία (για την οπλοκατοχή) με τη μεταρρύθμιση για τη μετανάστευση. Πρέπει να κάνουμε κάτι καλό, ώστε να προκύψει κάτι σπουδαίο από αυτά τα δυο τραγικά γεγονότα».

....this legislation with desperately needed immigration reform. We must have something good, if not GREAT, come out of these two tragic events! — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 5, 2019

Το συγκεκριμένο tweet του Τραμπ προέκυψε ενόψει της ανακοίνωσης για την οπλοκατοχή, που ο ίδιος έχει πει πως θα βγάλει αργότερα μέσα στη Δευτέρα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ