2019-08-06 21:08:51
Φωτογραφία για Γεμάτο σκουπίδια το λιμάνι της ΠΑΛΑΙΡΟΥ (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)
             Ένα πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η περιοχή της Παλαίρου είναι τα σκουπίδια. Ένα θέμα το οποίο είναι λυμένο σε πολλές τουριστικές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας στο συγκεκριμένο τουριστικό θέρετρο είναι δύσκολο όπως φαίνεται να αντιμετωπιστεί.

         Μια περιοχή που η τουριστική επισκεψιμότητα παρουσιάζει αύξηση κάθε καλοκαίρι, διαθέτοντας ένα από τα πιο όμορφα λιμάνια που αποτελεί και αξιοθέατο για την περιοχή, είναι γεμάτο με σκουπίδια προκαλώντας τη δυσοσμία και την αποκρουστικότητα από τους λουόμενους επισκέπτες.......            Αφαίρεσαν τους κάδους από συγκεκριμένα σημεία ώστε να μην ενοχλούν τα σκάφη, μεταφέροντάς τους 300 μέτρα πιο μακριά έτσι ώστε όσοι είναι ιδιοκτήτες σκαφών, αλλά και κάτοικοι της περιοχής του λιμανιού να αφήνουν τα σκουπίδια τους στους μικρούς κάδους που βρίσκονται τριγύρω.

       Αποτέλεσμα αυτού η βρωμιά και η ακαθαρσία να κυριαρχούν στο χώρο του λιμανιού.

           Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν για την σωστή τοποθέτηση των κάδων στο λιμάνι ώστε να αποφεύγονται τέτοιες εικόνες όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες.

Πηγή: 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

http://sinidisi.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ