2019-08-07 21:03:27
Φωτογραφία για Επισκευή Smartphone μέσα σε 24 ώρες με την υπηρεσία ‘‘One Day Service’’
Η WINDπαρέχει την υπηρεσία “24HrsService” η οποία απευθύνεται στον κάθε ενδιαφερόμενο, συνδρομητή ή μη WIND, ο οποίος επιθυμεί την άμεση και εντός 24 ωρών επισκευή της συσκευής τουκαι αφορά βλάβη που δεν καλύπτεται από την νόμιμη ή τυχόν άλλη εμπορική εγγύηση. 

Για τη χρήση της υπηρεσίας “24HrsService”μπορείτε να επισκεφτείτε οποιοδήποτε κατάστημα WIND στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, όπου, θα παραδώσετε την συσκευή σας και εν συνεχεία θα την παραλάβετε ακριβώς την επόμενη ημέρα και εντός 24 ωρών από την παράδοσή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την άμεση εντός 2 ωρών επισκευή της συσκευής σας, μπορείτε να μεταβείτε ο ίδιος/η ίδια και να την παραδώσετε αποκλειστικά στις παρακάτω διευθύνσεις:Αθήνα: Λεωφόρος Κηφισού αρ. 38 (εντός ΚΤΕΛ Κηφισού), Αθήνα, Κεντρικά γραφεία TS Solutions. Θεσσαλονίκη: Λεωφόρος Εγνατίας αρ. 32, Θεσσαλονίκη, Wind Store.

Ειδικά όσον αφορά την επισκευή των συσκευών κινητής Apple,διευκρινίζονται τα ακόλουθα:χρησιμοποιούνται συμβατά (μη γνήσια) ανταλλακτικά, με εξαίρεση την αντικατάσταση της μπαταρίας, η οποία γίνεται μόνο με γνήσια νέα μπαταρία.Για τα μοντέλα iPhone6, 6 Plus, 6s, 6sPlus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, αν η επισκευή συνίσταται στην αλλαγή του κεντρικού κουμπιού, με την ολοκλήρωση της επισκευής θα πρέπει να ρυθμιστεί εκ νέου η λειτουργία του δαχτυλικού αποτυπώματος.Πληροφορίες για την πορεία επισκευής των συσκευών παρέχονται μέσω του webportalhttp://tsweb.tssolutions.gr, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τον αριθμό ΙΜΕΙ της συσκευής σας και τον αριθμό εντολής εργασίας που αναγράφεται στο δελτίο παραλαβής της συσκευής,προκειμένου να ενημερωθείτε για το στάδιο επισκευής στο οποίο αυτή βρίσκεται.

Περισσότερες πληροφοριες μπορειτε να διαβάσετε στην επίσημη σελίδα της εταιρίας στο σύνδεσμο εδώ
.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ