2019-08-08 17:00:28
Φωτογραφία για Συνεχής οργάνωση για το Run Greece στη Ρόδο
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κυλούν οι διαδικασίες οργάνωσης και φέτος του Run Greece,του αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στη Ρόδο στις αποστάσεις των 5 και 10χλμ. αλλά και στα 1000μ. για παιδιά δημοτικών σχολείων.

Και φέτος οι χορηγοί θα στηρίξουν τον αγώνα όπως πρέπει, πάντα σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ Δωδεκανήσου ώστε να δοθούν στους συμμετέχοντες τα μπλουζάκια, τα διπλώματα και τα κύπελλα με τα μετάλλια.

Προσεχώς θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικώς με τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τον αγώνα αλλά και τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης δηλώσεων συμμετοχής.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ισχύουν έως τώρα, οι ηλεκτρονικές συμμετοχές θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου και μετά από δύο βδομάδες περίπου θα μπορούν να δηλώνουν όσοι ενδιαφέρονται την παρουσία τους στα γραφεία της ΕΑΣ Δωδεκανήσου επί της Βύρωνος 1, στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» και στο κιόσκι κοντά στο ΑΚΤΑΙΟΝ.


Οι ηλικίες συμμετοχής

Η συμμετοχή στον Αγώνα 10χλμ. επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν γεννηθεί το 2004 και μεγαλύτεροι/ες.

Η συμμετοχή στον Αγώνα 5χλμ. επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν γεννηθεί το 2007 και μεγαλύτεροι/ες.

Στον Αγώνα Παιδιών συμμετέχουν μαθητές της Δ', Ε' και ΣΤ' Τάξης Δημοτικού (παιδιά γεννημένα το 2008, 2009 και 2010).

Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες 5χλμ. και 10χλμ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ:

• Με κατεύθυνση την παραλιακή λεωφόρο επί της Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) προς ΑΚΤΑΙΟΝ, Νέα Αγορά, Σταθμό Ταξί, στροφή αριστερά επί του κρασπέδου πριν την Πλατεία Νεωρίου με κατεύθυνση το Φάρο του Αγ. Νικολάου

• Στο τέλος του κρασπέδου και πριν το Φάρο του Αγ. Νικολάου αναστροφή δεξιά, άνοδος της ράμπας προς το επάνω διάζωμα (δρόμο)

• Μπροστά από τους Μύλους, κατεύθυνση προς την έξοδο και τη συμβολή με τη Λεωφόρο Ελευθερίας, Πύλη Ελευθερίας, αριστερά Πύλη Ταρσανά, δεξιά Ακτή Σαχτούρη επί του οδοστρώματος

• Κατεύθυνση προς το τουριστικό λιμάνι, στροφή δεξιά ακολουθώντας το οδόστρωμα παράλληλα με τα τείχη (κυκλοφοριακή κατεύθυνση οχημάτων) με κατεύθυνση τα φανάρια ρύθμισης της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Αυστραλίας - Καναδά - Βύρωνος, στροφή δεξιά στην αρχή της Βύρωνος

• Άνοδος της Βύρωνος παράλληλα με τον μαντρότοιχο του Δημοτικού Σταδίου Ρόδου, μέχρι τη συμβολή (Ρολόι Σταδίου) της Βύρωνος με τις οδούς Βενετοκλέων και Λεωφόρου Δημοκρατίας

• Δεξιά με κατεύθυνση την καθολική Εκκλησία του Αγ. Φραγκίσκου

• Διαδρομή επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας (έχοντας δεξία το πάρκο και την τάφρο της Μεσαιωνικής Πόλης)

• Διασχίζουμε τη συμβολή με την οδό Ναβαρίνου (αριστερά) και το λιθόστρωτο προς την Πύλη Ντ' Αμπουάζ (δεξιά) με κατεύθυνση τη συμβολή των οδών Ελ. Βενιζέλου (αριστερά) και την αρχή της Εθνάρχου Μακαρίου (δεξιά)

• Διασχίζουμε τη διασταύρωση με την Αλ. Διάκου (αριστερά) και Αλ. Παπάγου (δεξιά) και φθάνουμε στην Πλατεία Κύπρου, διασταύρωση των οδών Γρ. Λαμπράκη (αριστερά), Γαλλίας (άνοδος προς την Πλατεία Κύπρου) και Τάρπον Σπρινγκς (δεξιά)

• Διασχίζουμε την Πλατεία Κύπρου συνεχίζοντας την Εθνάρχου Μακαρίου προς την έξοδο στην παραλιακή Λεωφόρο Ελευθερίας (7ης Μαρτίου) και στη συνέχεια αριστερά προς το σημείο τερματισμού.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ