2019-08-09 02:00:24
Φωτογραφία για SOS εκπέμπει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου
Σε… ώτα μη ακουόντων, τόσο για τον καταυλισμό των τσιγγάνων, όσο και για το ΧΥΤΑ, αισθάνεται ότι απευθύνεται ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, Γιάννης Τσιτσικάς.

«Τρέχουμε καθημερινά πανικόβλητοι για να σβήσουμε τις φωτιές που ανάβουν οι Ρομά, καίγοντας σκουπίδια και λάστιχα, προσπαθώντας ν’ αποτρέψουμε τον κίνδυνο αυτές να επεκταθούν είτε σε επιχειρήσεις είτε σε σπίτια» δήλωσε στην ΕΡΤ Ρόδου, προσθέτοντας παράλληλα ότι οι περίοικοι από τη δράση αυτή εισπνέουν καθημερινά τοξικούς καπνούς.

«Υπάρχει ένα τοξικό σύννεφο πάνω από την πόλη και στις πέριξ περιοχές με υπαίτιους τους Ρομά και τον ΧΥΤΑ» είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής και δεν γίνεται τίποτα.

Σημειώνεται ότι σήμερα έκαιγε εσωτερικά ο ΧΥΤΑ, με αποτέλεσμα ο τοξικός καπνός να έχει εξαπλωθεί στο Φαληράκι, ενώ δεν υπήρχε σε όλη τη Ρόδο διαθέσιμο ερπυστριοφόρο μηχάνημα.

«Αν είχαμε μεγάλη φωτιά τι θα γινόταν;» αναρωτήθηκε ο διοικητής, που έψαχνε εναγωνίως μηχάνημα, επισημαίνοντας ότι στο ΧΥΤΑ υπάρχουν και κοπάδια κατσικιών τα οποία τρώνε σκουπίδια και αυτά θα καταλήξουν στο τραπέζι μας.
ert
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Νεϊμάρ καταλήγει στη Ρεάλ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Νεϊμάρ καταλήγει στη Ρεάλ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ