2019-08-10 11:46:15
Φωτογραφία για Θέσεις γιατρών στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου
Συντάκτης: Virus

Σε προκήρυξη 35 θέσεων ιατρών προχώρησε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου. Πρόκειται για απασχόληση με τριετή σύμβαση υπό τους γενικούς και ειδικούς όρους προτύπου συμβολαίου, το οποίο θα μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου σύμφωνα με τις διατάξεις του περί εργοδοτουμένων με εργασία ορισμένου χρόνου (απαγόρευση δυσμενούς μεταχείρισης) Νόμου και των προνοιών των «οι περί Ίδρυσης του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (Γενικοί) Κανονισμών του 2017».

Πρόκειται για τις εξής ειδικότητες:

Ακτινολογία (1 θέση)

Γαστρεντερολογία (3 θέσεις)

Γυναικολογία (4 θέσεις)

Επεμβατική Καρδιολογία (2 θέσεις) 5. Καρδιολογία (2 θέσεις)

Νεφρολογία (2 θέσεις)

Παθολογία (9 θέσεις)

Παθολογική Ογκολογία (1 θέση)

Πνευμονολογία (2 θέσεις)

Ρευματολογία (2 θέσεις)

Γενική Ιατρική ή Παθολογία/Πρωτοβάθμια Φροντίδα (5 θέσεις)


Μικροβιολογία (1 θέση)

Ουρολογία (1 θέση)

Οι πιο πάνω θέσεις είναι Πρώτου Διορισμού. Ετήσιος μισθός €57.696,16 που θα καταβάλλεται σε δεκατρείς (13) ισόποσες δόσεις, δώδεκα από αυτές στο τέλος κάθε μήνα και η δέκατη τρίτη δόση αναλογεί στο δέκατο τρίτο μισθό και μισθοδοτική αύξηση κάθε τρία (3) χρόνια όπως θα καθορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Προσόντα :

(α) Εγγεγραμμένος στο Μητρώο Ιατρών Κύπρου

(β) Κάτοχος πιστοποιητικού ειδικότητας σύμφωνα με τον περί Εγγραφής Ιατρών Νόμο.

(γ) Ακεραιότητα χαρακτήρα, οργανωτική και διοικητική ικανότητα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία και ευθυκρισία.

(δ) Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας. Η πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και καλή γνώση της Αγγλικής ή της Γαλλικής ή της Γερμανικής γλώσσας στο απαιτούμενο επίπεδο, θα πρέπει να τεκμηριώνεται από τους υποψηφίους μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής των αιτήσεων.

Διάρκεια Απασχόλησης

Σημειώνεται ότι οι πρώτοι 18 μήνες υπηρεσίας θεωρούνται ως δοκιμαστική περίοδος κατά την οποία ο Οργανισμός επιφυλάσσει πλήρως το δικαίωμα του να τερματίσει το συμβόλαιο κατά την απόλυτη κρίση του, χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς οποιαδήποτε αποζημίωση.

Η απασχόληση μπορεί να τερματιστεί οποτεδήποτε είτε από τον εργοδότη είτε από τον εργοδοτούμενο, αφού δοθεί η αναγκαία προειδοποίηση που προβλέπεται στους περί Τερματισμού Απασχολήσεως Νόμους.

Σε περίπτωση που η εργασία για την οποία έγινε η πρόσληψη παύσει να υφίσταται πριν τη λήξη της παρούσας σύμβασης απασχόλησης, αυτή θα τερματίζεται αυτοδικαίως.

Η περίοδος απασχόλησής περιλαμβάνει και την άδεια που κερδίζεται κατά τη διάρκεια της απασχόλησης.

Ανάλογα με τις ανάγκες του Οργανισμού, δυνατόν να εργάζεται και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου εργασίας του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

Η προκήρυξη αφορά πολίτες της Κύρπου ή κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με εξαίρεση εάν κριθεί ότι εξυπηρετείται το δημόσιου συμφέρον.

Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο προφορικής και γραπτής εξέτασης.

Υποβολή Αιτήσεων

Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν σε ειδικό έντυπο που μπορεί να εξασφαλιστεί από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας www.moh.gov.cy και του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας www.shso.org.cy. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποτείνονται στα τηλέφωνα, 22605670, 22605734.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ