2019-08-11 14:44:03
Φωτογραφία για Miley Cyrus: Ούτε έναν χρόνο δεν κράτησε ο γάμος της με τον Liam Hemsworth
Οι φήμες χωρισμού ενισχύθηκαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε φωτογραφία

χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της Έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα, καθώς είναι ένα ζευγάρι που έχει μία ιδιαίτερη σχέση.

Ο λόγος για τη γνωστλη τραγουδίστρια Miley Cyrus και τον δημοφιλή ηθοποιό Liam Hemsworth που ήταν μαζί, χώρισαν, έπειτα τα ξανά βρήκαν, μετά ξαναχώρισαν στο τέλος παντρεύτηκαν και τώρα οι φήμες λένε ότι το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Το ζευγάρι που άρχισε να βγαίνει το 2009, το 2012 αρραβωνιάστηκε, ενώ ένα χρόνο αργότερα χώρισε, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος αυτής της απόφασης, στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ λίγο πριν χρονίσει ο γάμος τους... χωρίζουν!

Οι φήμες χωρισμού ενισχύθηκαν όταν η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε, αυτή την εβδομάδα, μία φωτογραφία στο Instagram χωρίς να φοράει το δαχτυλίδι του γάμου της.


Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει προβεί ακόμα σε επίσημες δηλώσεις, άτομο από τον στενό τους φιλικό περιβάλλον, όμως, επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους.

«Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν οριστικά αυτή τη φορά», αναφέρει χαρακτηριστικά άτομο από από τον στενό τους κύκλο.

«Οι συνεχείς χωριμοί και οι επανασυνδέσεις, τους κούρασαν, και αυτή την περίοδο και οι δύο επικεντρώνονται στους εαυτούς τους και στη σταδιοδρομία τους», πρόσθεσε.

«Εξακολουθούν όμως να παραμένουν αφιερωμένοι γονείς σε όλα τα ζώα που έχουν, απολαμβάνοντας την αγάπη αυτή τη στιγμή. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδωτικότητά τους», κατέληξε το άτομο που βρίσκεται στο στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ