2019-08-12 07:30:14
Φωτογραφία για Τελικά κατάφεραν να μπλοκάρουν τον λογαριασμό του Αρκά στο facebook αλλά με ένα μήνα καθυστέρηση...
Το facebook μπλόκαρε την επίσημη σελίδα του Αρκά, έπειτα από αναφορές «διαμαρτυρόμενων» χρηστών που προφανώς ενοχλούνταν από το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και από τα σκίτσα του Αρκά. 

Για την επόμενη εβδομάδα το facebook έχει ενεργοποιήσει το «μπλοκ» στη σελίδα του Αρκά που για το προσεχές επταήμερο δεν θα έχε τη δυνατότητα δημοσιεύσεων. Βεβαίως, τα διαδικτυακά τρολς που ενοχλήθηκαν από το καυστικό χιούμορ του Αρκά πέτυχαν να ριξουν προσωρινά την επίσημη σελίδα του σκιτσογράφου στο facebook με ένα μήνα καθυστέρηση... 

«Κάποιοι προσπαθώντας να δώσουν νόημα στη μίζερη ύπαρξή τους, κάνουν συνεχώς αναφορές για να ρίξουν τη σελίδα του Αρκά στο facebook. Ήδη κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τις δημοσιεύσεις για μια εβδομάδα. Διαδώστε το» σχολίασε την απόφαση του facebook ο Αρκάς.

Θα πρέπει να θυμίσουμε ότι και εμείς του medlabnews.gr iatrikanea έχουμε πέσει θύματα κάποιων που δεν τους αρέσουν αυτά που γράφουμε και δυστυχώς οι μηχανές (αυτόματα γίνεται) αναλαμβάνουν δράση μπλοκάροντας ανάλογα δημοσιεύσεις ή ακόμα μπλοκάροντας φωτογραφίες κλπ
. Είναι χαρακτηριστικό όταν μας μπλόκαραν πριν δύο μήνες δημοσίευμα μας για την πείνα στην Αφρική όπου θεωρήθηκε ότι ένα γυμνό και κοκαλιασμένο από την ασιτία παιδάκι ότι είναι σεξουαλικού περιεχομένου φωτογραφία. Χρειάστηκε η έντονη διαμαρτυρία μας οπότε το facebook ζήτησε συγνώμη και το αποκατέστησε. Αλλη φορά, μας είχε μπλοκάρει άρθρο μας για τα προφυλακτικά ή άρθρο μας για τους πρόσφυγες. 

Δυστυχώς κάποιοι που πληρώνονται να κάνουν αυτήν την δουλειά μόλις δουν κάτι που δεν αρέσει στα αφεντικά τους (μπορεί να είναι και κομματικά τα κίνητρά τους) αναφέρουν ψευδώς ότι το περιεχόμενο είναι επικίνδυνο ή σεξουαλικό ή οτιδήποτε με αποτέλεσμα να μπλοκάρει το facebook ή η google το δημοσίευμα.
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ