2019-08-13 08:17:28
Φωτογραφία για Notebook «Intel Project Athena» θα φέρουν ειδικό σήμα
Στην φετινή έκθεση Computex παρουσιάστηκαν οι πρώτοι φορητοί υπολογιστές που καλύπτουν τις προδιαγραφές του προγράμματος «Intel Project Athena», στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Lenovo S940, Dell XPS 13 2-in-1, HP Envy x360 και Acer Swift.

Αυτό σημαίνει ότι οι παραπάνω υπολογιστές είναι σε θέση να προσφέρουν αυτονομία τουλάχιστον εννέα ωρών με το ελάχιστο επίπεδο φωτεινότητα της οθόνης (250nits), ότι μπορούν να προσφέρουν έως και τέσσερις ώρες αυτονομίας με μισή ώρα φόρτισης καθώς και ότι υποστηρίζουν Instant Resume (ο υπολογιστής θα πρέπει να «ξυπνάει» από την «κατάσταση ύπνωσης» σε ένα δευτερόλεπτο) αλλά και συνδεσιμότητα WiFi 6.

Τώρα, η Intel παρουσίασε και την ειδική σήμανση που θα έχει κάθε φορητός υπολογιστής που καλύπτει τις προδιαγραφές του «Intel Project Athena». Το αυτοκόλλητο σήμα (στα πρότυπα του γνωστού «Intel Inside») που θα φέρει ένας υπολογιστής του είδους έχει το λογότυπο της Intel καθώς και την πρόταση «Engineered for Mobile Performance».


H Intel ευελπιστεί, με τη νέα σήμανση, να βοηθήσει τους καταναλωτές να ξεχωρίζουν τους υπολογιστές που καλύπτουν τις προδιαγραφές του «Project Athena» από τους υπόλοιπους φορητούς υπολογιστές. Οι πρώτοι υπολογιστές που θα φέρουν την σήμανση είναι οι Dell XPS 13 2-in-1, HP Elitebook 1040 και 830 ενώ αρκετά μοντέλα από τις Acer, ASUS, Dell, HP, Lenovo και Samsung με την εν λόγω σήμανση θα κάνουν την εμφάνιση τους στην αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων.  

Engadget

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ