2019-08-16 21:26:15
Φωτογραφία για Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του Πάνου Καμμένου στη Μήλο
Πολίτες αποδοκίμασαν το βράδυ της Πέμπτης τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δέκτης αποδοκιμασιών έγινε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των

Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος το βράδυ της Πέμπτης στη Μήλο.

Σύμφωνα με το «Lykavitos.gr», όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν μια ομάδα κατοίκων του νησιού, που αντιλήφθηκε την παρουσία του Πάνου Καμμένου στο σκάφος του (Ferretti 68 ποδιών), συγκεντρώθηκε στο λιμάνι και άρχισε να καταφέρεται εναντίον του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι συγκεντρωμένοι τον αποκάλεσαν «προδότη της Μακεδονίας» και του είπαν ότι «θα πρέπει να ντρέπεται που κυκλοφορεί με ένα πολυτελές και ακριβό σκάφος, την αγορά του οποίου δεν μπορεί να δικαιολογήσει».

Όπως γράφει το «Lykavitos.gr», οι συγκεντρωμένοι φώναζαν: «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής», «μιζαδόρε».

Ορισμένοι, όπως φαίνεται μάλιστα και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πέταξαν μέχρι και γιαούρτια στο σκάφος του πρώην υπουργού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Lykavitos.gr», ο Πάνος Καμμένος έφτασε στην Μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου ανήμερα της Παναγίας, και δημιούργησε μάλιστα και επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού ταμείου Μήλου με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της πολυτελούς θαλαμηγού του «Lay back».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ