2019-08-18 00:56:54
Φωτογραφία για Με το όπλο στην εφημερία της Ψυχιατρικής του Θριασίου! Καταγγελίες για επεισόδιο σε βάρος της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ από αστυνομικούς
HR 

Ένα απίστευτο επεισόδιο φαίνεται ότι έγινε κατά τη διάρκεια της εφημερίας του Θριασίου Νοσοκομείου και ειδικότερα στην Ψυχιατρική Κλινική.

Όπως καταγγέλλουν μέλη της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ), το πρωί του Σαββάτου κατεγράφη ένα συμβάν στην Ψυχιατρική του Θριασίου Νοσοκομείου σε βάρος μάλιστα της εφημερεύουσας ιατρού Αφροδίτης Ρέντζιου, η οποία να σημειωθεί ότι είναι και πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

Η γιατρός φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς φρουρούς κρατούμενου ασθενούς, να μην οπλοφορούν μέσα στην κλινική δεδομένου ότι νοσηλεύονταν άλλοι 30 πάσχοντες.

Παρά τις εκκλήσεις της Προέδρου της ΟΕΝΓΕ, ο ένας αστυνομικός φρουρός ο οποίος και οπλοφορούσεεμφανώς, δεν αποδέχτηκε το αίτημά της αλλά αντίθετα, ζήτησε τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών, όπως καταγγέλλουν οι γιατροί, προκειμένου να συλλάβουν την εφημερεύουσα ιατρό.

Χρειάστηκε η παρέμβαση του Διοικητή του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, προκειμένου να λήξει το επεισόδιο και να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ