2019-08-18 09:45:19
Φωτογραφία για Θα γίνει...της μυθοπλασίας! Τα 17 σίριαλ που βγαίνουν στο πρώτο μισό της σεζόν
Xωρίς αμφιβολία, η επάνοδος της ελληνικής μυθοπλασίας είναι εμφανής, και αν πέρυσι είχαμε έναν μεγάλο αριθμό σειρών, φέτος οι σειρές θα είναι κυριολεκτικά...άφθονες μπρος στα μάτια μας. ALPHA, ANT1, ΣΚΑΪ, OPEN ,ΕΡΤ ετοιμάζονται για ''μάχη'' ,και εμείς ετοιμαζόμαστε νομίζω να ξαναζήσουμε στιγμές από την παλιά ,καλή τηλεόραση, τότε που τα σίριαλ ήταν...αμέτρητα κι ο κόσμος είχε πραγματικά επιλογές .

Ο ALPHA έρχεται με έξι σίριαλ. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, 'Ελα στη θέση μου ,Σπίτι είναι..., Κρατάς μυστικό; ,Αστέρια Στην Άμμο,Έρωτας μετά.

Ο ΑΝΤ1 βγάζει στον αέρα για το το πρώτο μισό πέντε σίριαλ .Γυναίκα χωρίς όνομα,Αν ήμουν πλούσιος, Άγριες Μέλισσες, Μην Ψαρώνεις, Πέτα τη φριτέζα.Από Γενάρη έρχεται το Καφέ της Χαράς.

Το OPEN ,μετά τη φετινή πορεία, επιλέγει να πορευτεί μόνο με ένα σίριαλ: Το Κόκκινο ποτάμι.Από το δεύτερο μισό πιθανόν ξαναβγαίνει το ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ.

Ο ΣΚΑΪ ,που φέτος κάνει ολική στροφή στο ύφος και τον χαρακτήρα του, κατεβαίνει στην ''αρένα'' με τέσσερα σίριαλ για πρώτη φορά στην ιστορία του. 8 Λέξεις, Room service, πλιζ, Θα γίνει της πολυκατοικίας, Λόγω τιμής.

Η ΕΡΤ, που πέρσι επανήλθε στην παραγωγή σειρών, φέρνει το σίριαλ, Έξι νύχτες στην Ακρόπολη.

Η σεζόν,εν ολίγοις, αναμένεται κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσα αλλά κυρίως ασφυκτικά γεμάτη! Ο ανταγωνισμός πια καλομελετημένος, πλούσιος, με πλήρες μίγμα αλλά και με ανατροπές.Για να δούμε http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ