2019-08-18 12:57:30
Φωτογραφία για Έχασε τη βέρα του στη θάλασσα και τη βρήκε μέσω… Facebook
Συνήθως ακούμε για συγκινητικές ιστορίες εύρεσης παλαιών φίλων, συμμαθητών και μακρινών συγγενών μέσω των social media. Η χρηστικότητά τους, όμως, δεν περιορίζεται μόνο εκεί καθώς από ό,τι φαίνεται χαμένα αντικείμενα βρίσκουν τους ιδιοκτήτες τους χάρη σε δημοσιεύσεις στο Facebook.

Στην προκειμένη περίπτωση, ένας νιόπανδρος από την Πάτρα πήρε ξανά στα χέρια του τη βέρα που είχε χάσει στη θάλασσα χάρη στη δημοσίευση μίας γυναίκας που βρήκε το δαχτυλίδι.

Η κυρία Κατερίνα Μπαμπά από τα Κύθηρα βρήκε τη βέρα στον βυθό της θάλασσας στις 13 Αυγούστου. Μάλιστα, ο αφηρημένος άνδρας που την είχε χάσει είχε μόλις πρόσφατα νυμφευθεί με την αγαπημένη του, καθώς η βέρα είχε χαραγμένη την ημερομηνία 28 Ιουλίου 2019.

«Καλησπέρα σε όλους!!! Σήμερα το απόγευμα στον βυθό του Χαλκού βρήκα την βέρα της φωτογραφίας. Έχει χαραγμένο το όνομα Ειρήνη και ημερομηνία 28/7/2019. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην Χώρα. Στην επιστροφή θα την αφήσω στο αστυνομικό τμήμα του Ποταμού. Εύχομαι να βρεθεί ο κάτοχος της… είναι και νιόπαντρος» έγραψε η γυναίκα από τα Κύθηρα στη δημοσίευσή της.

Η ανάρτηση, όπως αναφέρει το thebest.gr έκανε τον γύρο του διαδικτύου με περίπου 7.000 κοινοποιήσεις και πράγματι δυο μέρες μετά, η σύζυγος του ζευγαριού με καταγωγή από την Πάτρα, είδε την έκκληση σε τοπικό site και ήρθε σε επαφή με την κυρία που τη βρήκε.

Για άλλη μία φορά, τα social media έκαναν το θαύμα τους.
starxeiamas
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ