2019-08-18 17:44:30
Φωτογραφία για Αποδοκιμασίες κατά Καμμένου στη Μήλο – Πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του, φωτογραφία
Ο Πάνος Καμμένος έκανε επεισόδιο με υπάλληλο του δημοτικού λιμενικού ταμείου του νησιού με αφορμή τα

τέλη για την ημερήσια διαμονή του σκάφους.

Ακόμα και γιαούρτια πέταξαν στο σκάφος του Πάνου Καμμένου χθες το βράδυ στη Μήλο.

Σύμφωνα με το «Lykavitos.gr» ο κ. Καμμένος έφτασε με το σκάφος του στο λιμάνι του Αδάμαντα στη Μήλο και όταν έγινε αντιληπτός ομάδα κατοίκων συγκεντρώθηκε και άρχισε να του φωνάζει «Προδότη μιζαδόρε, τα πούλησες όλα!».

Μάλιστα, φαίνεται ότι πέταξαν ακόμα και γιαούρτια.

© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LYKAVITOS.GR

Γιαούρτια κατά του σκάφους του Πάνου Καμμένου

Σύμφωνα με καταγγελίες που μεταφέρει το ίδιο site, ο κ. Καμμένος έκανε επεισόδιο με υπάλληλο του του δημοτικού λιμενικού ταμείου του νησιού με αφορμή τα τέλη για την ημερήσια διαμονή του σκάφους.

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι τον αποκάλεσαν «προδότη της Μακεδονίας».


Ανακοίνωση από τους ΑΝΕΛ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πήραν και επισήμως θέση, καταγγέλλοντας - μεταξύ άλλων - ότι άνθρωποι από το περιβάλλον του Ευάγγελου Μαρινάκη βιαιοπράγησαν εναντίον της συζύγου του κ. Καμμένου.

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Καμμένος έχει ήδη καταθέσει μήνυση, η οποία συνοδεύεται από οπτικό υλικό.

Σύμφωνα με τους ΑΝΕΛ, «οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο».

Η απάντηση του δημοσιογράφου, Γιάννη Κουρτάκη

Στην παραπάνω ανακοίνωση απάντησε ο Γιάννης Κουρτάκης, δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», ιδιοκτησίας του κ. Μαρινάκη.

«Ψάχνει ξανά εχθρούς ο Καμμένος. Ο μόνος που μπορεί να απειλήσει σοβαρά τον πρόεδρο Πάνο, είναι η κατάθλιψη και το απόλυτο μηδέν. Προφανώς ο άνθρωπος δεν έχει καταλάβει ότι δεν ασχολείται κανείς μαζί του. Σε λίγο ούτε η Τζουλη δεν θα τον παίρνει στα σοβαρά» ήταν η ανάρτησή του, στο Twitter.

— Γιαννης Κουρτακης (@KourtakisJohn) 16 Αυγούστου 2019

sputniknews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ