2019-08-19 18:21:21
Φωτογραφία για Πως να διορθώσετε τον ήχο στο ακουστικό σας στο iPhone
Από το 2014, η Apple έχει προσθέσει ένα χαρακτηριστικό κατά την ακρόαση μιας τηλεφωνικής κλήσης που μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο όταν καλούμε φορώντας ακουστικά, αλλά αυτό κάποιες φορές είναι και ο λόγος που ακούτε χαμηλά τους συνομιλητές σας. 

Αν υποθέσουμε ότι δεν μπορείτε να ακούσετε σωστά την κλήση μέσω του ακουστικού παρόλο που έχετε ρυθμίσει την ένταση ψηλά.

Πάμε να δούμε πως θα το διορθώσετε αυτό με λίγα μόνο βήματα Βήμα 1. Ρυθμίσεις → Πατήστε Γενικά.

Βήμα 2. Αγγίξτε την επιλογή Προσβασιμότητα.

Βήμα 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και απενεργοποιήστε την επιλογή Ακύρωση του θορύβου του τηλεφώνου κάτω από την Ακρόαση.

Ελέγξτε τώρα εάν η ένταση είναι σωστά ρυθμισμένη. Αν δεν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να την ρυθμίσετε σύμφωνα με τις ανάγκες, μετακινώντας δεξιά για περισσότερη ένταση και αριστερά για χαμηλό ήχο.

Αυτό είναι! Ας ελπίσουμε ότι τώρα μπορείτε να ακούσετε πιο καθαρά μέσω του ακουστικού χωρίς καμία δυσκολία.

Μερικές φορές, αυτή η αναστάτωση μπορεί να προκληθεί από πολλούς άλλους παράγοντες όπως η κακή ποιότητα των ακουστικών η και πρόβλημα δικτύου. Ακόμα και η συσκευή σας μπορεί να είναι ο ένοχος λόγω κάποιων τεχνικών δυσλειτουργιών.

Όταν αφαιρέσετε τα ακουστικά σας ξανά ενεργοποιείτε την ακύρωση θορύβου iPhone, για να μπορείτε να ακούσετε σωστά χωρίς το ακουστικό.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ