2019-08-20 18:02:17
Φωτογραφία για Apple TV +: Η ροή βίντεο της Apple στα 9,99 δολάρια / μήνα
Η Apple είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί το Netflix, το Amazon Prime Video και άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής σύντομα. Ο κατασκευαστής έχει ήδη αποκαλύψει το Apple TV + και υποσχέθηκε την άφιξή του το φθινόπωρο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει πει τίποτα για την τιμή του. 

Σύμφωνα με το Bloomberg , η Apple είναι σε καλό δρόμο για να προσφέρει μια συνδρομή των $ 9.99 δολαρίων / μήνα με προγραμματισμένη κυκλοφορία για το μήνα Νοέμβριο. Η Apple TV + θα είναι μπροστά στον ανταγωνισμό με την Disney που θα ξεκινήσει την υπηρεσία της την Disney + στα 6,99 δολάρια το μήνα τον Νοέμβριο. Για την Apple TV +, πρέπει να προσφέρεται δωρεάν δοκιμή, αλλά η διάρκειά της δεν καθορίζεται ακόμη. Για λόγους σύγκρισης, το Netflix προσφέρει δωρεάν ένα μήνα.

Το Apple TV + θα έχει πρωτότυπο περιεχόμενο. Αυτό θα δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα για το λανσάρισμα, επειδή ο κατάλογος θα είναι μάλλον λίγο περιορισμένος
. Προγραμματίζονται πέντε προγράμματα που θα είναι "επίσκεψη το πρωί" (μαζί με την Jennifer Aniston, τον Reese Witherspoon και τον Steve Carell), τις "καταπληκτικές ιστορίες" (από τον Steven Spielberg), το See (με τον Jason Momoa), την "αλήθεια που λέγεται" (με την Octavia Spencer)και τα "εξωφρενικά σπίτια". Με άλλα λόγια, είναι μάλλον ελαφρύ ακόμη το πρόγραμμα αλλά φυσικά, ο κατάλογος θα γίνει πλούσιος με το χρόνο.

Το Apple TV + θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες από 100 χώρες κατά την κυκλοφορία του. Η Apple θα πρέπει λογικά να αναφέρει λεπτομερώς την έναρξη τον επόμενο μήνα στην κεντρική παρουσίαση του iPhone 11.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ