2019-08-22 19:34:51
Φωτογραφία για Αλλάξτε τα χρώματα της λίστας και τα εικονίδια στην εφαρμογή Υπενθυμίσεις του iOS 13
Στο iOS 13 , η Apple ασχολήθηκε πιο σοβαρά με την εφαρμογή Reminders  (υπενθυμίσεις). Με τη μακρά λίστα των χρήσιμων νέων αλλαγών στο νέο λειτουργικό, η εφαρμογή τελικά αναδεικνύεται όλο και περισσότερο .  

Μία από τις αλλαγές που έχει μπορεί να είναι μια μικρή αλλά ισχυρή δυνατότητα προσθήκης προσαρμοσμένων εικονιδίων στις λίστες. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε ενότητα υπενθυμίσεων ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις λίστες με μια γρήγορη ματιά.

Για να αλλάξετε ένα εικονίδιο, πρέπει να έχετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις "Όνομα & εμφάνιση" για τη συγκεκριμένη λίστα. Υπάρχουν τρεις τρόποι για να φτάσετε εκεί. Ο πρώτος είναι να σύρετε προς τα αριστερά στη λίστα και να πατήσετε το κουμπί πληροφοριών (i) που εμφανίζεται. Ο δεύτερος,  να πατήστε "Επεξεργασία" στην επάνω δεξιά γωνία και, στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο πληροφοριών (i) δίπλα στη λίστα σας. Και ο τρίτος, επιλέξτε τη λίστα σας, πατήστε τις 3 τελείες (•••), όπου στη συνέχεια επιλέξτε "Όνομα & εμφάνιση" από το φύλλο ενέργειας.


Εδώ θα δείτε μια μεγάλη ποικιλία από 60 εικονίδια και 12 χρώματα και μπορείτε να τα συνδυάσετε  με το περιεχόμενο. Είναι μια λίστα με ψώνια από το μαρκετ? Τότε δοκιμάστε κάποιο από τα εικονίδια που σχετίζονται με τα τρόφιμα. Φτιάξατε μια λίστα με τα στοιχεία που πρέπει να φέρετε στο επόμενο ταξίδι ; Ένα κίτρινο ηλιακό εικονίδιο θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμο. Ό, τι κι αν επιλέξετε, πατήστε "Τέλος" όταν τελειώσετε για να κλειδώσετε την επιλογή σας.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα στη νέα δυνατότητα: ισχύει μόνο για τις λίστες του iCloud. Αν έχετε λίστες για το Yahoo, το Outlook, το Gmail και άλλες εφαρμογές, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ επτά διαφορετικών χρωμάτων. Δεν υπάρχουν εικονίδια για να διαλέξετε, έτσι οι λίστες που δεν βρίσκονται στο iCloud θα κλειδωθούν στο εικονίδιο της προεπιλεγμένης λίστας. 

Το λειτουργικό σύστημα iPhone της Apple δεν είναι ακριβώς διάσημο για την προσαρμογή της εμφάνισης του παρόλο που υπάρχει πληθώρα  δυνατοτήτων  προσαρμογής  γι 'αυτό είναι μια ευχάριστη πινελια όταν έχουμε μια  ενημέρωση που προσθέτει περισσότερους ελέγχους εξατομίκευσης σε μια εφαρμογή του iOS .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ