2019-08-23 22:17:16
Φωτογραφία για Ποιοοος υπαξ;;; Επιστολή Επαγγελματία Οπλίτη για το Σώμα Υπαξιωματικών
Επιστολή αναγνώστη στο kranosgr

Αγαπητοί κύριοι.

Επιτρέψτε μου να υποβάλω και εγω την ταπεινή μου άποψη όσον αφορά το «Σώμα Υπαξιωματικών».  Αφού  λοιπόν διάβασα με ψυχραιμία το άρθρο του κ.κ Υπαξιωματικού, (%) οφείλω να σας παραθέσω τα εξής. Η Ηγεσία μας βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί στις Μονάδες απο την μια και την δομή των Αμερικανών NCO απο την άλλη (βλέπε επισκέψεις SMSGT of the Army κτλ), φλερτάρει με την δημιουργία ενός υβριδίου το οποίο θα το προσαρμόσει στην Ελληνική πραγματικότητα μπας και δημιουργηθεί επιτέλους ο σωστός... ο Έλληνας Υπαξιωματικός στις Μονάδες. Θα σας αναφέρω λοιπόν κάτι που μπορεί να σας φανεί ακραίο...αστείο...αιρετικό ίσως και βλάσφημο.

Υπάρχουν Υπαξιωματικοί στις Μονάδες Εκστρατείας.

Και μάλιστα με πάρα πολλά και συνεχόμενα χρόνια υπηρεσίας σε αυτές, με συνεχόμενες ασκήσεις, επιθεωρήσεις, βολές, εκπαίδευση και πάνω από όλα φιλότιμο, γιατί δεν βρίσκονται εκεί για να γράψουν τον πολυπόθητο χρόνο Υπηρεσίας, αλλά γιατί κάποιος τους ξέχασε εκεί 10+ χρόνια στο όνομα της λειψανδριας.


 Αυτοί λοιπόν οι Υπαξιωματικοί, που η Υπηρεσία τους απαξιώνει γιατί τους ξεχωρίζει στα έγγραφα της και στα δικαιώματα στέγασης απο τους άλλους, αυτοί οι Υπαξιωματικοί που δεν θα έχουν ποτέ τις ηθικές απολαβές και πλαστικουλια στο πέτο που έχουν οι άλλοι. Αυτοί λοιπόν οι Υπαξιωματικοί είναι εκεί και περιμένουν. Σαν τα παιδιά ενός κατώτερου θεού το ποτέ θα ενσωματωθούν και αυτοί σε ένα ενιαίο Σώμα που ΌΛΟΙ οι ομοιόβαθμοι θα έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις και ευκαιρίες. Και αυτοί με την σειρά τους πιστέψτε με, όταν θα έρθει αυτή η αποφράδα ημέρα που η Πατρίδα θα τους φωνάξει, θα είναι αυτοί που θα κάνουν την διαφορά, που θα πούνε στον υφιστάμενο ΠΑΜΕ και όχι ΠΉΓΑΙΝΕ. Αυτοί λοιπόν όντως υπάρχουν και είναι τΑ Επ.Οπ.

Τώρα όσον αφορά τον κύριο με το πτυχίο ΤΕΙ-ΑΕΙ, θα πρότεινα οι κ.κ απόφοιτοι της ΣΜΥ  να αποφοιτούν με τον βαθμό του Ανθστη και παραμένουν σε αυτόν για 15 χρόνια, αφού ούτος ή άλλως στις Μονάδες (τουλάχιστον το 50% για να μην πω παραπάνω) έρχονται για 2-4 χρόνια μόλις βγουν από την Σχολή και στη συνέχεια επιτελείς μέχρι το βαθμό του Ανθλγου, που και πάλι θα πάνε για 2 χρόνια το πολύ σαν Αξκοι γραφείων σε κάποια Μονάδα, την οποία βεβαίως βεβαίως αυτοί θα επιλέξουν.

Χωρίς λοιπόν να θέλω να υποβιβάσω τον κύριο Υπαξιωματικό (αν και αυτός το έκανε) θα του υπενθυμίσω σαν ποιό έμπειρος απο αυτόν σε Μονάδες Εκστρατείας ότι, στις Μονάδες δεν χρειάζομαστε γραμματείς Στρατιώτες θέλουμε.

Με συγχωρείτε εάν σας κούρασα και εάν εθιξα κάποιους , πιστέψτε με δεν ήταν απο πρόθεση...

ο απόφοιτος Δημοτικού...κακός Επ.Οπ .
kranosgr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ