2019-08-24 11:55:10
Φωτογραφία για Έτσι επέλεξε τελικά την πρόταση του ONE...
Στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη όπως όλα δείχνουν καταλήγει για την επόμενη σεζόν ο Νίκος

Ευαγγελάτος. Ο δημοσιογράφος είχε μεγάλο δίλημμα για την τελική του επιλογή  μεταξύ One και ΕΡΤ. Τι μέτρησε στην απόφασή του;

Μια σειρά παραγόντων. Καταρχάς, η πολύχρονη φιλία του με τον Σταμάτη Μαλέλη, γενικό διευθυντή του One, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που στην ουσία πριν από 25 χρόνια τον ανέδειξε τηλεοπτικά αναθέτοντάς του την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ. Επίσης το γεγονός πως – όπως και στο Epsilon – ο Νίκος Ευαγγελάτος θα πάρει μαζί του περιορισμένη ομάδα συνεργατών του από τα sites του. Η ΕΡΤ έχει πολύ πιο σύνθετες διαδικασίες και θα έπρεπε να περιμένει αρκετά. Το κυριότερο όμως; Στην κρατική τηλεόραση υπάρχει πλαφόν στις αμοιβές και για να αλλάξει ο κανονισμός ,που θα αλλάξει από τη νέα κυβέρνηση, θα χρειαστεί χρόνος. Πλαφόν υπάρχει ακόμη και στις εξωτερικές παραγωγές.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποιο πόστο θα αναλάβει ο Νίκος Ευαγγελάτος στο One χωρίς να αποκλείεται ακόμη και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Τέλος αυτή τη φορά τα πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν αντίστροφα σε σχέση με το Epsilon. Δηλαδή να εγκατασταθεί στο κανάλι ο Ευαγγελάτος και την επόμενη σεζόν εφόσον τα πράγματα πάνε καλά να τον ακολουθήσει και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνέρχεται η ΔΙΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνέρχεται η ΔΙΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ