2019-08-25 17:56:52
Φωτογραφία για Τι περιλαμβάνει η τελευταία αναβάθμιση του Unc0ver 3.5.6
Ο κύριος προγραμματιστής ανάπτυξης του jailbreak, o  Pwn20wnd ανακοίνωσε στο κοινωνικό δίκτυο του Twitter μια νέα ενημέρωση για το εργαλείο του jailbreak το unc0ver που πλέον βρίσκετε στην έκδοση 3.5.6 με πρόσθετη υποστήριξη A12-A12X και ότι μπορεί να υπάρξουν περισσότερα στο προσεχές μέλλον. 

Στο πρώτο tweet επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του unc0ver 3.5.6:

Το unc0ver v3.5.6 είναι

τώρα έξω και  προσθέτει υποστήριξη για επαναφορά του RootFS σε συσκευές A12-A12X που εκτελούν το iOS 12.1.3-12.4!

Αυτή η έκδοση v3.5.6 περιλαμβάνει υποστήριξη για επανασύνδεση και αποκατάσταση του RootFS στις νέες συσκευές A12-A12X αλλά δεν περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη για το jailbreak για αυτές τις συσκευές και δεν περιλαμβάνει μια σημαντική πτυχή που είναι θεμελιώδους σημασίας για την εγκατάσταση των tweak και την πλήρη εμπειρία του jailbreak. Ένα tweet στην συνέχεια επιβεβαίωσε ότι τα κομμάτια που λείπουν θα μπορούσαν να έρθουν σύντομα:


Συνειδητοποίησα κυρίως τη λογική για έναν τρόπο όπου θα δουλέψω τον κώδικα σε A12-A12X χωρίς παράκαμψη PAC - σύντομα θα προσπαθήσω να δω τι μπορώ να κάνω με την υλοποίηση.

Φυσικά, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα συμβεί αυτό, αλλά δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης μπορούμε εύλογα να υποθέσουμε ότι θα είναι αρκετά σύντομα.Προς το παρόν, ίσως αξίζει τον κόπο για οποιονδήποτε με μια συσκευή A12-A12X να παραμείνει καθαρή από την ενημέρωση του iOS 12.4 καθώς αυτό είναι το σωστότερο αλλά και αυτοί που αναβάθμισαν να περιμένουν εκεί. Απαιτείται λίγο περισσότερη υπομονή πριν οι προγραμματιστές να προτείνουν την αναβάθμιση που θα ολοκληρωθεί.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ