2019-09-06 01:14:16
Φωτογραφία για Ντόναλντ Τραμπ: Ο Μπόρις ξέρει πώς να κερδίζει
Ο πλανητάρχης μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Οβάλ Γραφείο, όπου συμμετείχε σε

σύσκεψη για τον φονικό τυφώνα «Ντόριαν» στις Μπαχάμες, ενθάρρυνε τον εκκεντρικό πρωθυπουργό της Βρετανίας να προχωρήσει την διαδικασία αποχώρησης της χώρας του από την ΕΕ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου

Στο πλευρό του Βρετανού πρωθυπουργού ο πλανητάρχης, αποκάλεσε «φίλο του» τον Μπόρις Τζόνσον σε σύσκεψη σήμερα στο Οβάλ Γραφείο με θέμα τον τυφώνα «Ντόριαν»

Μήνυμα συμπαράστασης στον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, που στροβιλίζεται στη δίνη πολιτικής κρίσης τις τελευταίες ώρες, καθώς ήδη πέρασε στη Βουλή ο νόμος που αποκλείει το Brexit χωρίς συμφωνία, στέλνει από την Ουάσινγκτον ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πλανητάρχης μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Οβάλ Γραφείο, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη για τον φονικό τυφώνα «Ντόριαν» στις Μπαχάμες, ενθάρρυνε τον εκκεντρικό πρωθυπουργό της Βρετανίας να προχωρήσει την διαδικασία αποχώρησης της χώρας του από την ΕΕ μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, με ή χωρίς συμφωνία και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές.


Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε στους δημοσιογράφους σχετικά με το πολιτικό χάος που έχει δημιουργηθεί στη Βρετανία «να μην ανησυχούν για τον φίλο του». «Ο Μπόρις είναι φίλος μου και θα τα καταφέρει, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι'αυτό. Τον παρακολούθησα σήμερα το πρωί. Είναι εκεί και μάχεται. Ο Μπόρις ξέρει πώς να κερδίζει. Μην ανησυχείτε για εκείνον. Θα είναι καλά».

Από την αρχή που ανέλαβε τα ηνία της Βρετανίας ο Μπόρις Τζόνσον ο Αμερικανός πρόεδρος έχει εκφράσει την συμπαράστασή του στον νέο ένοικο της Ντάουνινγκ Στριτ. Μάλιστα, στα τέλη Αυγούστου, όταν οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στην σύνοδο των G7 στο Μπιαρίτς της Γαλλίας, ο πλανητάρχης υποσχέθηκε στον Βρετανό πρωθυπουργό «μεγάλη εμπορική συμφωνία» με τις ΗΠΑ, όταν η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ