2019-09-06 00:41:03
Φωτογραφία για Honda e
Η Honda έδωσε επίσημα στοιχεία και φωτογραφίες για το Honda e που θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη και θα αρχίσει να παράγεται μέσα στο 2020.  Οι πληροφορίες που έχουν

αρχίσει και ακούγονται επιβεβαιώνουν τις προθέσεις της Honda να κρατήσει το Honda e σχεδόν αυτούσιο σε σχέση με το πρωτότυπο που είχε κερδίσει πολύ κολακευτικά σχόλια όπου και αν παρουσιάστηκε. Το πλέον πρόσφατο στοιχείο είναι αυτό που κάνει λόγο για την επιτάχυνση του μοντέλου από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα, που δεν είναι κάποιο εξωπραγματικό νούμερο αλλά απλά δίνει το στίγμα μιας τονισμένης δυναμικής για τα δεδομένα της κατηγορίας με βάση το μέγεθος του αυτοκινήτου.

Η Honda διέθεσε στα Μέσα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου στην τελική του μορφή, έτσι δηλαδή όπως θα είναι όταν θα μπει στην παραγωγή. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η παραγωγή του Honda e είναι προγραμματισμένη να αρχίσει κάποια στιγμή μέσα στο ερχόμενο έτος
. Επίσημα, την πρώτη του εμφάνιση στην έκδοση παραγωγής το Honda e θα την κάνει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τις επόμενες ημέρες. Η Honda θα προσφέρει το Honda e σε δύο εκδόσεις με 136 και 154 ίππους και μέγιστη τιμή ροπής τα 32,1 kgm. Για την πιο δυνατή εκδοχή, η διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση έως τα 100 km/h είναι υπόθεση 8 δευτερολέπτων. Οι μπαταρίες έχουν χωρητικότητα 35,5 kWh και περιγράφονται ως οι πλέον μικρές σε διαστάσεις για την κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η αυτονομία του Honda e είναι 220 χιλιόμετρα και η Ιαπωνική εταιρεία κάνει λόγο για φόρτιση των συσσωρευτών, έως το 80% μέσα σε 30 λεπτά της ώρας.

Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς, υπόσχεται ευχάριστη οδική συμπεριφορά στο μέτρο που αυτό είναι δυνατό (και έχει και σημασία) για ένα αυτοκίνητο που προορίζεται για αμιγώς αστικές μετακινήσεις. Όπως και στο πρωτότυπο, έτσι και στο μοντέλο παραγωγής, οι εξωτερικοί καθρέπτες έχουν αντικατασταθεί από κάμερες και οι χειρολαβές των θυρών «ενσωματώνονται» στις πόρτες και εμφανίζονται όταν το αυτοκίνητο ξεκλειδώσει. Αξίζει να σημειώσουμε πως στη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Γαλλία και τη Νορβηγία, οι παραγγελίες έχουν ξεκινήσει για το Honda e, του οποίου τιμή αγοράς δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Fiat 127
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Fiat 127
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ