2012-06-16 11:45:04
Φωτογραφία για Διακανονισμοί και... «Σάλπι»
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ «τρέχουν» για να κλείσουν όλους τους διακανονισμούς μέχρι τις 30 Ιουνίου, όταν και η UEFA θα πραγματοποιήσει έλεγχο. Μετά το Euro οι εξελίξεις με Σαλπιγγίδη.

Οι συζητήσεις με τον Μίρκο Σαβίνι, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη έγιναν σε καλό κλίμα και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν, αν και ο παίκτης είδε τα χρήματα από τον πρώτο διακανονισμό να καθυστερούν. Στη συνέχεια, ήρθε η σειρά του Θανάση Παπάζογλου, ο οποίος συναντήθηκε με τον Γιώργο Γεωργιάδη, με τους δύο άνδρες να συζητούν αφενός για τον διακανονισμό των οφειλών και αφετέρου για το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτης στην ομάδα, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βέροια του Μάκη Χάβου.

Όσον αφορά τον Σαλπιγγίδη, την Παρασκευή βγήκαν πολλά σενάρια αναφορικά με το μέλλον του, αλλά όπως δήλωσε ο ατζέντης του στο gazzetta.gr δεν υπάρχει καμία πρόταση. Ο ποδοσφαιριστής έχει μιλήσει με τον Γεωργιάδη και θα μιλήσει με τον δικέφαλο όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του με την Εθνική στο Euro 2012. Το ενδιαφέρον από την Αγγλία, προς το παρόν δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ