2016-10-02 17:29:09
Φωτογραφία για ΔΕΗ:Έμφραγμα στα κεντρικά γραφεία της Πάτρας- Συνδέσεις ρεύματος λόγω φοιτητών και διακανονισμοί προκαλούν συνωστισμό
Ξυπνούν ξημερώματα και περιμένουν απέξω ώστε να μπουν σε καλή σειρά προτεραιότητας. Στα μέσα της εβδομάδας  και πριν γίνει γνωστή η παράταση για τον διακανονισμό οφειλών σε 36 δόσεις, κάποιοι είχαν πιάσει σειρά από τις 5.30 το πρωί.

Ωστόσο ο συνωστισμός αυτή την περίοδο η αναμονή για τους καταναλωτές  και ο φόρτος εργασίας για τους υπαλλήλους, δεν προέρχεται μόνο από όσους θέλουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, που δεν είναι και λίγοι. Όπως έχει γράψει το thebest.gr γίνονται την ημέρα περί τους 150 με 200 διακανονισμούς την ημέρα, αλλά η προσέλευση είναι μεγαλύτερη.

Παράλληλα το τελευταίο διάστημα λόγω της έλευσης φοιτητών από άλλες πόλεις προκύπτει ανάγκη για ενάρξεις σε λογαριασμούς ρεύματος, με αποτέλεσμα κι εκεί να υπάρχει φόρτος, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr

Άν συνδυάσουμε τα δεδομένα και με την έλλειψη προσωπικού που αναφέρουν οι ίδιες πηγές, τότε η κατάσταση χειροτερεύει με τους εργαζόμενους να προσπαθούν ν΄ανταποκριθούν.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ