2019-09-09 18:25:04
Φωτογραφία για Απόψε επιστρέφει η Μάρα Ζαχαρέα
Η Μάρα Ζαχαρέα επιστρέφει στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star από απόψε, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, καθημερινά στις 19:55. Στόχος του ενημερωτικού τομέα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2019-2020 είναι να εδραιωθεί η συνεχής ανοδική πορεία του δελτίου στα δυναμικά κοινά. 

Δίνουμε έμφαση στα ζητήματα, που απασχολούν την κοινωνία αλλά και στις διεθνείς εξελίξεις. Επενδύουμε στην ιδιαίτερη οπτικοποίηση των θεμάτων και στην ανάλυση του τι σημαίνει κάθε πολιτικό γεγονός για τη ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. 

Στο δυναμικό του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star παραμένει η έγκυρη πολιτική αναλύτρια Κάτια Μακρή. Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα στις 19:55 παρουσιάζει η Κατερίνα Παναγοπούλου. Το Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων παρουσιάζει καθημερινά στις 15:00 η Ελένη Τσαγκά. Το Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων στις 18:30 θα παρουσιάζει η έμπειρη δημοσιογράφος Ιωάννα Βάσσου. Όπως πάντα θα περιέχει και το Δελτίο Ειδήσεων στη Νοηματική Γλώσσα με τον Κώστα Χριστοδουλάκο. 

Στο κυβερνητικό ρεπορτάζ, ο έγκυρος πολιτικός συντάκτης Πέτρος Μποτσαράκος, ενώ το οικονομικό ρεπορτάζ έχει την υπογραφή του Γιώργου Παππού. Στα αποκαλυπτικά κοινωνικά θέματα η Τασούλα Παπανικολάου. Το τεχνικό και δημοσιογραφικό δυναμικό του Star θα βρίσκεται «στις επάλξεις» για σφαιρική, ψύχραιμη και αντικειμενική ενημέρωση.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ