2019-09-10 12:00:30
Φωτογραφία για Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ 10000
Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία απάντησε και για τη σχέση της με τα χρήματα.

 Ποια είναι η σχέση σας με το χρήμα; 

Ήμουν πάντα το τζιτζίκι και όχι το μυρμήγκι και θυμάσαι πως κατέληξε το χειμώνα στον υπέροχο αυτό μύθο του Αισώπου! (Γελάει). Ήμουν πάντα «αλαλούμ» με τα οικονομικά μου. Τώρα τελευταία έχω συμμαζευτεί λίγο γιατί υπάρχει και η εφορία. Να, αυτή είναι η σχέση που έχω αυτή τη στιγμή και είναι μαζοχιστική: Με την εφορία. Αυτή είναι που με ταλαιπωρεί, αλλά την πληρώνω! (Γελάει).

  Ήσασταν καλή στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις;

 Όχι. Δεν έχω πάρει αυτά τα μυθώδη ποσά που ακούγονται. Μην ξεχνάς πως όταν βγήκα εγώ είχε τελειώσει ο κινηματογράφος και είχε αρχίσει η μόδα με τις βιντεοκασέτες. Δεν ήμουν πλούσια, αλλά επειδή δεν είχα άμεση ανάγκη, βιντεοκασέτες δεν έκανα.

Ωστόσο, υπήρξαν ηθοποιοί στην ιδιωτική τηλεόραση που έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο.

Εγώ δεν πήρα ποτέ 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Ήταν καλά τα χρήματα που παίρναμε τότε και ήταν άλλη και η φορολόγηση. Διότι τώρα πια, όσα κι αν παίρνεις, είναι σαν να έχεις συνέταιρο την εφορία. Αφού καμιά φορά μου έρχεται να πω «Έλα μαζί μου να μοιραστούμε το οκτάωρο». (Γελάει).

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ