2019-09-18 19:26:36
Φωτογραφία για Ducati Multistrada
Το όνομα Multistrada βρίσκεται στην παραγωγή τα τελευταία 16 χρόνια και αυτό ήταν το

χρονικό διάστημα που χρειάστηκε η δημοφιλής ιταλικής μοτοσυκλέτα για να φτάσει την παραγωγή της στις 100.000 μονάδες έπειτα από τρεις διαφορετικές γενιές.

Η μοτοσυκλέτα νούμερο 100.000 ήταν μια έκδοση Pikes Peak της 1260 και παραδόθηκε στον Γερμανό Ducatista Dave Hayard. Ο Hayard είχε παραγγείλει την μοτοσυκλέτα της ιταλικής φίρμας από την αντιπροσωπεία της εταιρίας στο Düsseldorf της Γερμανίας και η παράδοση έγινε στο εργοστάσιο αυτοπροσώπως από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Claudio Domenicali. Η μοτοσυκλέτα φέρει χαραγμένο στο τιμόνι της αυτό το σημαντικό νούμερο παραγωγής και έτσι διαφοροποιείται από τις άλλες.

Η διπλής χρήσης Ducati Multistrada βρίσκεται ανάμεσα στις πιο προηγμένες της κατηγορίας. Το 2010 ήταν η πρώτη που χρησιμοποιούσε προγράμματα οδήγησης που αλλάζουν τα χαρακτηριστικά της απόδοσης του κινητήρα και των ηλεκτρονικών συστημάτων της.


Το 2014 δημιουργήθηκε και η έκδοση D|Air όπου η μοτοσυκλέτα συνεργάζεται με μπουφάν που εξοπλίζεται με αερόσακο. Το 2015 ήταν η πρώτη που χρησιμοποίησε στον Testastretta κινητήρα τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων DVT.

Σήμερα η γκάμα περιλαμβάνει επτά διαφορετικές εκδόσεις, δύο στα 950 κυβικά με 113 ίππους και πέντε στα 1260 κυβικά με 158 ίππους.

Η Ducati θα παρουσιάσει μία ακόμη Multistrada και θα επεκτείνει την οικογένεια το 2021 με την προσθήκη μιας μοτοσυκλέτας με V4 κινητήρα.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ