2019-09-18 20:49:23
Φωτογραφία για Ο καθηγητής Μάριος Μπέγζος για τις αποσπάσεις στην Ακαδημία Βόλου
Η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έκανε σήμερα δήλωση για τη μείωση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε φορείς που οδήγησε σε επιστροφή περισσότερων εκπαιδευτικών στις τάξεις.

Η Υπουργός έγραψε στο twitter σχετικά: "Η έναρξη της σχολικής χρονιάς βρίσκει 278 περισσότερους εκπαιδευτικούς στην τάξη, καθώς αποφασίσαμε τη μείωση των αποσπάσεων σε φορείς. Από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη στελέχωση των σχολικών μονάδων αποτέλεσε βασική μας προτεραιότητα". Το tweet αυτό σχολίασε επίσης στο twitter o καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών Μάριος Μπέγζος ως εξής: "Υπάρχουν επιλεκτικές αποσπάσεις επί 20ετία του ίδιου ατόμου στην Ακαδημία Βόλου της Ι. Μητροπόλεως. Σκοπεύετε να επανορθώσετε την καταχρηστική χαριστική μεταχείριση του διευθυντή της Ακαδημίας που είναι απλό συνεδριακό κέντρο???".

Υπάρχουν επιλεκτικές αποσπάσεις επί 20ετθα του ίδιου ατόμου στην Ακαδημία Βόλου της Ι. Μητροπόλεως. Σκοπεύετε να επανορθώσετε την καταχρηστική χαριστική μεταχείριση του διευθυντή της Ακαδημίας που είναι απλό συνεδριακό κέντρο ??? https://t.co/tE5pkim8Wm

— Μάριος ΜπέγζοςBegzos (@mbegzos1) September 18, 2019 thriskeftika
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλόουν της ζωής
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλόουν της ζωής
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ